Γιώργος Παπαδόπουλος: Το πρώτο συμβόλαιο, η κριτική της Γερμανού και η συγγνώμη
Showbiz

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το πρώτο συμβόλαιο, η κριτική της Γερμανού και η συγγνώμη

Οι προτάσεις από Ελλάδα για τον Γιώργο Παπαδόπουλο ήρθαν όταν ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, οδηγώντας σε συνεργασία με τη Virus Music του Μίλτου Καρατζά. 

Όμως, η μετάβαση του Γιώργου από την Κύπρο στην Ελλάδα ήταν σχετικά δύσκολη. «Είχα ήδη φτιάξει τη ζωή μου στην Κύπρο και στην Ελλάδα ξεκίνησα από την αρχή. Δεν πολυήθελα να έρθω στην Αθήνα. Στην αρχή, ομολογώ πως είχα καβαλήσει και λίγο το καλάμι, γιατί ήμουν μόλις 17 ετών όταν μου έγραψε τραγούδι ο Χρήστος Δάντης. Όμως, ισορρόπησα γρήγορα. Τελικά, στα 22 ήρθα στην Ελλάδα, νοίκιασα ένα σπίτι στα Ιλίσια και συνέχισα να δουλεύω με τον ίδιο ζήλο» τόνισε στο People.

Τραγούδια του όπως οι «Θάλασσες», το «Όχι» και το «Σώμα με σώμα» είχαν θερμή αποδοχή από κοινό και ραδιόφωνα, μαζί όμως ήρθε και η σύγκριση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ανάμεσα σε πολλούς, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στο ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής της πως ο Γιώργος είναι κλώνος του Χατζηγιάννη, κάτι που τον στενοχώρησε πολύ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσα από την εκπομπή της Namaste θα του ζητούσε δημόσια συγνώμη, με τον ίδιο να κάθεται δίπλα της στο πλατό. «Όταν έμαθα πως η Ναταλία με σχολίασε αρνητικά στο ραδιόφωνο, ήμουν στο σπίτι μου στα Ιλίσια. Τότε δεν είχα ούτε Ιnternet, αλλά ούτε και ψυγείο! Για ένα διάστημα η σπιτονοικοκυρά μου μου έφερνε καθημερινά φρυγανιές, μαρμελάδα και γάλα. Με πήραν, λοιπόν, τηλέφωνο και μου είπαν πως η Ναταλία Γερμανού έλεγε άσχημα πράγματα για μένα. Στενοχωρήθηκα. Επειδή, όμως, έχω μάθει να δικαιολογώ τους ανθρώπους, δεν αντέδρασα. Εξάλλου, τότε δεν είχα να αποδείξω κάτι στην Ναταλία, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Ειδικά στην αρχή της καριέρας του ο Γιώργος Παπαδόπουλος σχολιάστηκε ως «ο επόμενος Μιχάλης Χατζηγιάννης». Ποια είναι, όμως, η αλήθεια για τη μεταξύ τους σχέση;

«Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από την Κύπρο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές, σε μαγαζιά και σε αεροδρόμια. Ξέρει για τη σύγκριση που γινόταν, όμως δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα. Όποτε πήγαινε κάποιος από την παρέα να το αναφέρει, εμείς απλά γελούσαμε. Θεωρώ πως κανείς από τους δυο μας δεν έχει να αποδείξει κάτι και στο κάτω κάτω οι φωνές μας δεν μοιάζουν και τόσο πολύ» αρκείται να πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved