Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Τις ελπίδες όλου του κόσμου τις πέταξαν στη λάσπη»
Showbiz

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Τις ελπίδες όλου του κόσμου τις πέταξαν στη λάσπη»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνουυ ξεκινά περιοδεία με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Τι θα δούμε;

«Οι παραστάσεις που έχουμε κάνει και στο παρελθόν με τον Γιάννη δεν περιγράφονται, γιατί ούτε εμείς οι ίδιοι δεν τις ξέρουμε. Δεν ξέρεις τι θα προκύψει μέσα από τον αυθορμητισμό μας. Υπάρχει ένας κορμός που τον ακολουθούμε, για να έχουμε μια σειρά, αλλά τα τραγούδια δεν είναι ποτέ τα ίδια. Αλλα σε μια συναυλία, άλλα σε άλλη. Εχουμε τη δυνατότητα και την πολυτέλεια λόγω του πολύ μεγάλου ρεπερτορίου μας να προσαρμόζουμε τα τραγούδια στη βραδιά, θέλουμε να δώσουμε κουράγιο στον κόσμο και να πάρουμε και εμείς από αυτόν, γιατί λόγω κοινωνικοπολιτικών καταστάσεων επικρατεί μια απογοήτευση, μια μιζέρια, μια θλίψη έως κατάθλιψη σε αρκετούς. Η αλληλεγγύη δεν είναι ,μόνο να δώσεις υλικό στον άλλον, είναι να του δώσεις και κουράγιο, δηλαδή συναισθηματικό υλικό. Πρέπει να γίνουμε πιο σύντροφοι μεταξύ μας» τόνισε στο Secret.

-Πώς βλέπεις την πολιτική κατάσταση στη χώρα;

«Είναι απερίγραπτη. Κανείς δεν περίμενε να έχει αυτή την κατάληξη. Όλες τις ελπίδες όλου του κόσμου τις πέταξαν στη λάσπη.»

-Η γνώμη σου για τον Αλέξη Τσίπρα ποια είναι;

«Όποιος και να ήταν πρωθυπουργός, δεν θα ήταν πρωθυπουργός, θα ήταν μόνο στα λόγια. Καταρχάς, πρωθυπουργός μας είναι ο Σόιμπλε, ο Ομπάμα, η Μέρκελ. Όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved