Γιάννης Πάριος: «Άλλωστε τι είναι ο έρωτας; Είναι ο ήλιος μετά τη συννεφιά!»
Showbiz

Γιάννης Πάριος: «Άλλωστε τι είναι ο έρωτας; Είναι ο ήλιος μετά τη συννεφιά!»

Αρτι αφιχθείς από την Πάρο -το νησί του- όπου διατηρεί και το ησυχαστήριό του, ο Γιάννης Πάριος κάνει πρόβες στα νέα του τραγούδια στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά, που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, έχει τον τίτλο «Ελα μου, χαμογέλα μου» και περιλαμβάνει 12 κομμάτια σε δικούς του στίχους και μουσική.

Τόσα χρόνια δεν βαρεθήκατε να γράφετε μουσική;
«Να βαρεθώ κάτι που αγαπάω; Με τίποτα! Δεν βαριέμαι ό,τι αγαπώ. Τα συγκεκριμένα τραγούδια προέκυψαν μέσα από λόγους και αφορμές. Πάντα υπάρχει κάτι που σε τσιγκλάει, που σε ερεθίζει να το εκφράσεις με μουσική και στίχο. Τα συρτάρια μου είναι γεμάτα από ξεχασμένες μελωδίες»

Μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης είναι ο πόνος ή ο έρωτας;
«Και τα δύο. Η ψυχή μου βομβαρδίζεται από πάρα πολλά πράγματα. Πότε βγαίνει ο ήλιος και πότε υπάρχει συννεφιά. Άλλωστε τι είναι ο έρωτας; Είναι ο ήλιος μετά τη συννεφιά!»

Τι τίτλο θα βάζατε στη μακρόχρονη πορεία σας; «Αγαπώ αυτό που κάνω», τόσο απλά»

Έχετε αγαπήσει πολύ και τις γυναίκες όμως. «Είμαι φαν των γυναικών και τολμώ να πω ότι έχω αγαπήσει περισσότερο απ’ όσο έχω ερωτευτεί»

Τι δίνατε μέχρι τώρα στις γυναίκες;
«Αυτό που κρατούσαν ή αυτό που πετούσαν! Και δεν είναι απαραίτητο στον έρωτα να δίνεις μόνο, είναι να ξέρεις και να παίρνεις»

Πότε ερωτευτήκατε για πρώτη φορά στη ζωή σας;
«Στο γυμνάσιο στην Πάρο. Σχολικά σκιρτήματα»

Ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που γράψατε;
«Το πρώτο μου τραγούδι δεν το έγραψα για μένα, αλλά για έναν ξάδελφό μου που ήταν ερωτευμένος με μια κοπέλα. Ήταν ένας έρωτας χωρίς ανταπόκριση κι αυτό άγγιξε κάτι μέσα μου και ξύπνησε η μουσική. Οι νότες βγήκαν αβίαστα», λέει ο ερμηνευτής στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved