Μονομαχία στο Φαρ Ουέστ για τα μάτια του Χατζή
Showbiz

Μονομαχία στο Φαρ Ουέστ για τα μάτια του Χατζή

Παπάς και cowboys για χάρη του ταλαντούχου Γιώργου Χατζή έγιναν ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο βιολονίστας και ντράμερ συνεργάζεται από το 2003 με τους Αγάμους Θύτες, γι' αυτό και ζήτησε από τρία από τα μέλη τους να παίξουν στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του με τίτλο «Πλανόδιος εραστής».

Η ομάδα πήγε στο Σοφικό Κορινθίας, όπου βρίσκεται το Ranch ιδιοκτησίας του Δημήτρη Σκούρα και το οποίο λειτουργεί 16 χρόνια και μοιάζει με πραγματικό οικισμό της Άγριας Δύσης. Άλλωστε, αυτή ήταν και η επιθυμία του πολυτάλαντου Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος σκηνοθέτησε το κλιπ και υποδύθηκε τον... ιερέα!


Σύμφωνα με το σενάριο, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ο Δαδακαρίδης και ο Σκιαδαρέσης βγάζουν πιστόλια για τα μάτια των κοριτσιών του σαλούν -μεταξύ των οποίων είναι και ο Γιώργος Χατζής ενώ ο... κλασικός πιανίστας συνεχίζει να παίζει ανενόχλητος. Βέβαια, στα διαλείμματα των γυρισμάτων, η παρέα μόνο πιστολιές δεν αντάλλαξε, αφού προτίμησε να γευτεί τα σπέσιαλ μπέργκερ του σεφ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved