Έλενα Γκρέκου: Η επιστροφή στις πίστες και οι σπουδές στη δραματική σχολή
Showbiz

Έλενα Γκρέκου: Η επιστροφή στις πίστες και οι σπουδές στη δραματική σχολή

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να επέχει για αρκετό διάστημα αλλά και τι θα απαντούσε αν είχε κάποια πρόταση για τηλεοπτική δουλειά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Γκρέκου.

Είχες κάνει μια αποχή από τον χώρο και επέστρεψες...


«Έχω κάνει δυο φορές αποχή. Η μία ήταν όταν έγινα μητέρα. Συνειδητά. Η επόμενη ήταν τώρα τελευταία που σπούδαζα στο θέατρο. Ήταν ανάγκη για μένα να το κάνω. Δεν μου αρέσει να κάνω κάτι μόνο για να το κάνω. Κι όταν έφτασα στο σημείο να πηγαίνω από μαγαζί σε μαγαζί, να μην κάνω τη δισκογραφία που είχα ξεκινήσει, να έχουν χαλάσει τόσο πολύ τα πράγματα τη νύχτα, ήθελα να σώσω την ψυχή μου. Να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά, να περνώ όμορφα. Δεν θέλω να κάνω μέρα από τη ζωή μου που να μην κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Εκείνη την περίοδο η δουλεία είχε καταντήσει ρουτίνα. Αποφάσισα να μπω στην Δραματική Σχολή. Έφυγα από την δουλειά, δεν συμμετείχα σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, ούτε σε μεγάλες πίστες, είτε Θεσσαλονίκη είτε επαρχία»


Πήρες καλή κριτική και από τη Σχολή και από ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο. Πως αισθάνεσαι γι' αυτό;


«Σίγουρά αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, γιατί πραγματικά έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάποια στιγμή ένιωσα πως θα πάρω το κρεβάτι μου στη Σχολή. Είχα φτάσει σε σημείο να πηγαίνω στις 11 το πρωί, να ξεκινάνε στις 2 το μεσημέρι και να τελειώνω στις 10 το βράδυ και να συνεχίζω ομαδικές πρόβες με τα παιδιά. Στο σπίτι ήμουν ελάχιστες ώρες ίσα για ύπνο και, να ξεκουραστώ για λίγο. Διάβαζα πάρα πολύ. ..διάβαζα στο καμαρίνι. Στα έξτρα. Μπορεί να είχα τη Δευτέρα τεστ στη Σχολή και το Σάββατο να διαβάζω στο καμαρίνι»


Αν είχες πρόταση για τηλεοπτική δουλειά θα το έκανες;


«Δεν το έχω ψάξει για να είμαι ειλικρινής. Λόγω καταστάσεων, με την προσαρμογή του παιδιού στην πρώτη γυμνασίου, ήταν και για μένα μια δύσκολη αρχή. Ο Χάρης είναι στην εφηβεία, με χρειάζεται κοντά του.... Σίγουρα δεν θα είχα το χρόνο ν' ασχοληθώ μόνο με αυτό. Και για βιοποριστικούς λόγους, γιατί τα λεφτά στο θέατρο είναι ελάχιστα, μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία αργότερα να κάνω μόνο αυτό. Γιατί είναι κάτι που πραγματικά αγαπώ και μ' εκφράζει περισσότερο», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved