Αλέκος Ζαζόπουλος: «Η αχαριστία είναι κάτι που το βιώνουμε όλοι»
Showbiz

Αλέκος Ζαζόπουλος: «Η αχαριστία είναι κάτι που το βιώνουμε όλοι»

Για την αντιδικία με την πρώην σύζυγο του, τις τρικλοποδιές αλλά και γιατί το τραγούδι «Στην υγεία της αχάριστης», είναι το αγαπημένο του, μίλησε ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Είχατε προτάσεις για να πολιτευτείτε;

«Κατά καιρούς μου έχουν γίνει προτάσεις και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και από κόμματα. Δεν είναι κάτι πούμε ενδιαφέρει, αυτό που μπορώ να κάνω καλά είναι να τραγουδάω»

Σας έχουν βάλει τρικλοποδιές; «Αν πω ότι όλα ήταν ρόδινα και ότι όλα μου ήρθαν καλά, θα είναι ψέμα! Σίγουρα έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, έχουν χαλάσει συνεργασίες την τελευταία στιγμή για αδιευκρίνιστους λόγους, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πάντα είχα επιλογές. Κάθε εμπόδιο για καλό! Κοιτάω μπροστά και δεν ασχολούμαι»

Είχατε μία αντιδικία με την πρώην σύζυγο σας...

«Είναι πρώην σύζυγος μου, έχω δυο παιδιά μαζί της, είμαστε καλά με τα παιδιά και τα παίρνω και όλα! Δεν τους λείπει τίποτα, δεν τα ξεχωρίζω, είμαι δίπλα τους και αυτό είναι, το σημαντικότερο. Τώρα ως προς το ότι με τη μητέρα τους δεν είμαστε μαζί, αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια»

Έχετε κάποιο τραγούδι που να είναι βιωματικό;

«Πολλά τραγούδια βγάλανε ιστορία μέσα από εμένα! Για πάρα πολλούς λόγους αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «Στην υγειά της αχάριστης», ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι έγινα γνωστός στον κόσμο από αυτό. Επίσης, πιστεύω ότι η αχαριστία είναι κάτι που το βιώνουμε όλοι, γι' αυτό και πολλοί άνθρωποι ταυτίστηκαν με το συγκεκριμένο τραγούδι!», λέει στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved