Άννα Βαγενά: Υπάρχει καχυποψία και πολλές φορές άρνηση και επιθετικότητα στα παιδιά των καλλιτεχνων
Showbiz

Άννα Βαγενά: Υπάρχει καχυποψία και πολλές φορές άρνηση και επιθετικότητα στα παιδιά των καλλιτεχνων

Μία υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Θέατρο Μεταξουργείο όσοι παρευρέθησαν στην παρουσίαση δίσκου της κόρης της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Μαρίας με τίτλο «Τυρκουάζ», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Τα τραγούδια, που περιλαμβάνονται στον δίσκο είναι «γραμμένα» από την ίδια την καλλιτέχνιδα και έχουν να κάνουν με προσωπικά βιώματα.

Περήφανη και η μητέρα της Μαρίας, Αννα Βαγενά, η οποία δηλώνει στη «Freddo»: «Ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή κi ελπίζω αυτή η χαρά να συνεχίσει και στο μέλλον».

Η καταξιωμένη ηθοποιός, όμως, ρίχνει και τα βέλη της προς τους δύσπιστους και προς εκείνους που δημιουργούν εμπόδια στα παιδιά των «διασήμων»:

«Είδα ακόμη μία φορά, αλλά και διαπίστωσα ότι η Μαρία μου έχει ταλέντο και ότι αυτό είναι το σπουδαιότερο για να αγωνιστεί. Πραγματικά μιλάμε για έναν αγώνα ώστε για να επιβιώσει κανείς σε αυτούς τους χώρους. Και να μη νομίζει κανείς ότι για τα παιδιά των καλλιτεχνών είναι εύκολες οι συνθήκες, γιατί υπάρχει τεράστια καχυποψία και πολλές φορές άρνηση και επιθετικότητα, χωρίς λόγο! Δεν είναι πάντα εύκολο. Όμως νομίζω ότι η Μαρία έχει και την ψυχή και το ταλέντο και σε κάθε περίπτωση αξίζει να είναι σε αυτό τον χώρο. Το τι θα καταφέρει δεν το ξέρει κανείς, αλλά τουλάχιστον έχει ταλέντο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved