Γαλήνη Τσεβά: Η κρίση την ανάγκασε να γίνει… DJ
Showbiz

Γαλήνη Τσεβά: Η κρίση την ανάγκασε να γίνει… DJ

Και ποιος δεν γνωρίζει το πρόσωπο της Γαλήνη Τσεβά. Είναι άλλωστε μια ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές σειρές στην τηλεόραση και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. 

Μπορεί να τη θυμόμαστε από τον ρόλο της Ζέτας στην κωμική σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα», ωστόσο τον τελευταίο καιρό απέχει από την μικρή οθόνη.

Μετά το ξέσπασμα της κρίσης, όταν κρίνεται αναγκαίο, εργάζεται και ως DJ παίζοντας μουσική σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, ενώ για ένα διάστημα, το 2013, εργάστηκε ως υπάλληλος καφέ στο Χαλάνδρι.

«Η Δανάη ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου καμία άλλη σκέψη, παρά μονάχα να την κρατήσω. Έμαθα ότι ήμουν έγκυος όταν τελείωσα τη δραματική σχολή και άρχιζα να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Μόνο στη μητέρα μου, τη Δήμητρα, χρειάστηκε να το ανακοινώσω. Στους συγγενείς είπαμε πως έχει υπάρξει γάμος. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο. Αν όμως γυρνούσα τον χρόνο πίσω, πάλι τις ίδιες επιλογές θα έκανα» έχει αποκαλύψει η Γαλήνη Τσεβά σε συνέντευξή της αναφερόμενη στην κόρη της που λατρεύει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Αρνείται ωστόσο να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της Δανάης. «Δεν είναι μαζί μας, όπως και δεν ήταν ποτέ. Είχε γνωρίσει τη Δανάη, όταν ήταν πολύ μικρή. Το παιδί έχει να τον δει από τότε που ήταν δυόμισι ετών».

Σήμερα η Γαλήνη Τσεβά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν αμέσως με το ξέσπασμα της κρίσης στην Ελλάδα. «Δεν τα βγάζω πέρα. Εχω στεγαστικό δάνειο και αλλά δάνεια σε πολλές τράπεζες. Υποχρεώσεις που συνεχώς τρέχουν, τράπεζες να με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο και να μου σπάνε τα νεύρα, και γενικά ό,τι περνάμε όλοι μας. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Είμαι αισιόδοξη ως άνθρωπος» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved