Σταμάτης Γαρδέλης: « Όποιος κρίνει κρίνεται ταυτόχρονα »
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: « Όποιος κρίνει κρίνεται ταυτόχρονα »

Ο Σταμάτης Γαρδέλης συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar. Έχει νιώσει ποτέ ότι ίσως του άξιζε κάποια καλύτερη θέση στη βαθμολογία;

«Έχω νιώσει διάφορα συναισθήματα. Μερικές φορές το κριτήριο μας μπορεί να μη συμπίπτει με τα γεγονότα και την τρέχουσα βαθμολογία - όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Άλλο δεν έχει σημασία, είναι μέρος του παιχνιδιού. Σημασία έχει να μην τα βγάζεις αυτά τα πράγματα, να τα αφήνεις πίσω καινά προχωράς» τόνισε στο mytv.

-Υπάρχουν αποκλίσεις ανάμεσα στους βαθμούς των κριτών και του κόσμου. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

«Οι λόγοι μπορεί να είναι πάρα πολλοί. Ο ένας είναι αυτό που έχουν πει από την κριτική επιτροπή, ότι άλλα βλέπουμε εμείς από δω στο ζωντανό και αλλιώς αποκωδικοποιείται η εικόνα μέσα από την τηλεόραση. Από την άλλη, μπορεί κάποια τραγούδια να μην είναι στην πρώτη επιλογή των κριτών, κάποια-άλλα τα βλέπουν με περισσότερη εύνοια. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, το αλάθητο δεν το έχει κανένας. Όποιος κρίνει κρίνεται ταυτόχρονα.»

-Ποιους συμπαίκτες σου ξεχωρίζεις σ' αυτό που κάνετε;

«Με έχουν εντυπωσιάσει όλοι οι συμπαίκτες μου κατά καιρούς σε κάποιες στιγμές τους. Σ' αυτό που δεν «τσιμπάω» είναι το «ευκολάκι». Δεν μου αρέσει το εύκολο, αλλά η δυσκολία του πράγματος, θα ήμουν πολύ ανατρεπτικός σαν κριτής. Βέβαια, θα μπορούσα να δικαιολογήσω την άποψη μου, αν έκρινα τους παίκτες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved