Αντώνης Σρόιτερ: Η περιπέτεια και η δεύτερη κόρη
Showbiz

Αντώνης Σρόιτερ: Η περιπέτεια και η δεύτερη κόρη

Ο Αντώνης Σρόιτερ είχε πει σε βραδινή εκπομπή ότι θα του άρεσε η παρουσίαση του «World party». Στη συνείδηση του κόσμου έχει ένα πιο σοβαρό προφίλ και όχι αυτό της περιπέτειας.

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το να γνωρίζω νέους τόπους και κόσμους. Αν είχα τη δυνατότητα να μην έχω υποχρεώσεις και να είμαι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι και μια κάμερα μαζί μου, για να μεταφέρω στον Έλληνα τηλεθεατή μέρη, συνήθειες και νοοτροπίες που δεν θα γνωρίσει ποτέ, θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Πρακτικά, όμως, δεν γίνεται αυτό. Γιατί ούτε τη δύναμη και την ενέργεια των παιδιών που κάνουν το «World party» έχω, ούτε και το χρόνο στη ζωή μου έχω. Αλλά, τι να κάνουμε, με ένα όνειρο ζει κανείς...»


Σύντομα θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και μια ακόμη κόρη έρχεται στην οικογένεια. Είναι έτοιμος για όλο αυτό που θα συμβεί ξανά απ' την αρχή;

«Πάντα είσαι έτοιμος αλλά και ποτέ δεν ξέρεις αν είσαι. Ένα παιδί ποτέ δεν σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις και να προγραμματίσεις τα πάντα. Είναι μια πολύ ευχάριστη περιπέτεια όλο αυτό κι ελπίζω ότι θα αντεπεξέλθουμε μια χαρά», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved