Έλενα Γκρέκου: «Φυσικά και θέλω να παντρευτώ»
Showbiz

Έλενα Γκρέκου: «Φυσικά και θέλω να παντρευτώ»

Η Έλενα Γκρέκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να παντρευτεί.

Θα ξαναπαντρευόσουν;

Δεν έχω παντρευτεί τον Βαλάντη. Δεν προέκυψε. Ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά είχαν αρχίσει τα προβλήματα και δεν έγινε. Φυσικά και θέλω να παντρευτώ, φυσικά και ερωτεύομαι, φυσικά και αγαπάω, φυσικά και δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω άσχημες εικόνες και να λέω πως επειδή μου συνέβη κάτι άσχημο θα μου ξανασυμβεί.

Πας παρακάτω δηλαδή. Σου αρέσει;

Πάω παρακάτω και λέω «Ας φάω και το κεφάλι μου, αρκεί να το ζήσω». Αυτό που θα κάνω, μπορεί να ξέρω μέσα μου απ δεν θα με βγάλει πουθενά.

Θα έκανες και άλλο παιδί;

Εννοείται!

Ναι ε;

Αν ο άντρας που θα είχα στη ζωή μου τηρούσε όλες τις προδιαγραφές σύμφωνα με τη δική μου λογική, δεν θα έκανα ένα, αλλά πολλά παιδιά. Αγαπώ πολύ την οικογένεια γιατί μεγάλωσα σε ένα αγαπημένο περιβάλλον, πήρα πολλή αγάπη από την οικογένεια μου. Με δυο γονείς και κοινωνικά μορφωμένους αλλά και με παιδεία, οπότε δεν θα μπορούσα να θέλω κάτι άλλο. Μ' αρέσει ,η οικογένεια. Μπορεί να συμβεί κάποιες φορές να μην γνωρίσουμε τον άνθρωπο που έχει κοινά όνειρα με μας, αλλά πιστεύω πως αν το θέλουμε πάρα πολύ, μπορεί και ο Θεός να μας το στείλει.

Συγχωρείς εύκολα;

Πάρα πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Βέβαια, αυτό μου έχει κάνει κακό στη ζωή μου. Μερικές φορές έχω συγχωρήσει και ανθρώπους που μου κάνανε κακό. Δεν κρατάω κακίες, αλλά μπορώ ν' απομακρύνω το κακό.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved