Demy: «Έχω μάθει να εκτιμώ το δύσκολο»
Showbiz

Demy: «Έχω μάθει να εκτιμώ το δύσκολο»

Για την εμπειρία της μέσα στο χώρο του μιούζικαλ αλλά και τι γεύση της άφησε η πρόσφατη επίσκεψή της το Φεστιβάλ των Καννών, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Demy.

Θα υπάρξει συνέχεια στην πορεία σου στον συγκεκριμένο χώρο;
«Έχω ήδη περάσει μοναδικές στιγμές στο χώρο του θεάτρου στο κομμάτι του μιούζικαλ σε ρόλους για τους οποίους αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη. Νιώθω πολλές φορές ότι μπαίνοντας στο χώρο του μιούζικαλ επέλεξα τον δύσκολο δρόμο. Είναι πολύ απαιτητικό, με πολύμηνες πρόβες, πολλές παραστάσεις την εβδομάδα, αλλά και με μια ασύγκριτη μαγεία. Έχω μάθει να εκτιμώ το δύσκολο και από το οποίο, πηγάζει μεγαλύτερη ικανοποίηση και εξέλιξη. Μετά από μια μικρή εσωτερική μάχη, αποφάσισα να δεχτώ μια υπέροχη πρόταση για μιούζικαλ για την επόμενη χρονιά που με χαρά θα ανακοινώσω σύντομα»


Τι γεύση σου άφησε η πρόσφατη επίσκεψή σου το Φεστιβάλ των Καννών;

«Ταξίδεψα πρώτη φορά στις Κάννες και είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε κάποιες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ αλλά και να περπατήσω πολύ σα γνήσια τουρίστρια στην περιοχή, που είναι πραγματικά πανέμορφη, να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους και καλλιτέχνες και να ξεκουραστώ. Τα ταξίδια είναι η ψυχοθεραπεία μου και ειδικά μετά από την πίεση και την κούραση του φετινού χειμώνα ήταν ιδανική η χρονική στιγμή του συγκεκριμένου», λέει η ίδια στην εφημερίδα Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved