Σιγά που δεν θα έκραζε και ο Λιάγκας τον Φίλη!
Showbiz

Σιγά που δεν θα έκραζε και ο Λιάγκας τον Φίλη!

Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας άφησε… ασχολίαστο το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τα παιδιά και τις λέξεις «πρίγκιπας» και «πριγκίπισσα».

«Μια φορά κι έναν καιρό. Έτσι δεν αρχίζουν όλα τα παραμύθια, κύριε Φίλη μου; Και μη μου πείτε πως κι εσείς όταν ήσασταν παιδί δεν μεγαλώσατε με κάποια από αυτά. Και μπορεί στα δικά σας να μην υπήρχαν, βασιλιάδες και πριγκίπισσες, οι περισσότεροι γονείς όμως έτσι μεγάλωσαν τα παιδιά τους. Και να σας ενημερώσω πως δεν το έκαναν επειδή ήταν βασιλόφρονες, έξαλλου, και πολύ ορθώς, ο ελληνικός λαός απεφάνθη και κατάργησε τη μοναρχία. Όμως, όταν ο μέσος μεροκαματιάρης έλεγε στην κόρη του πως θα τη μεγαλώσω σαν πριγκίπισσα εννοούσε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην της λείψει τίποτα και να έχει όλες τις ανέσεις που το βιοτικό του επίπεδο του επιτρέπει.

Και βέβαια πως θα 'θελε κάποια στιγμή να την παραδώσει σε έναν άντρα που θα ήταν τόσο ξεχωριστός, που στα μάτια της θα φάνταζε βασιλιάς! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, υπουργέ μου, αλλά καμία σχέση με πολιτική και πεποιθήσεις. Αλληγορία είναι. Και δικαίωμα στο όνειρο. Ενα όνειρο που όοοολοι εσείς οι πολιτικοί, αριστεροί και δεξιοί, με τις αδέξιες αποφάσεις σας το σβήσατε, και τώρα θέλετε να το απαγορεύσετε και δια νόμου.

Εξάλλου, υπουργέ μου, όπως καταντήσατε όλοι εσείς τη χώρα, κανένας δεν μπορεί όχι μόνο να ζήσει αλλά ούτε και να ονειρευτεί πως είναι βασιλιάς.

Αν και τώρα που τα λέμε, δεν είναι και λίγοι αυτοί, οι εκλεγμένοι δημοκρατικά από τον λαό πολιτικοί, που ζούσαν ή ζουν προκλητικά, όχι μόνο σαν βασιλιάδες αλλά ακόμα καλύτερα από αυτούς.

Ας έχει, όμως. Μπορεί να φάγατε το κράξιμο της, αρκούδας, μπορεί να έγινε το απίστευτο τρολάρισμα και να γίνατε το hashtag της εβδομάδας, όμως μη μασάτε. Εξάλλου, το ουσιαστικό, το γραφικό και το φαιδρό λίγο απέχουν τη σήμερον ημέρα. Καλό πράγμα να είσαι αριστερός, υπουργέ. Και δεν αμφισβητεί κανείς ότι είσαι. Άλλο πράγμα, όμως, το είμαι αριστερός και άλλο το να πουλώ αριστεροφροσύνη; Γιατί ενώ σε όλα τα παραμύθια το τέλος θέλει να πεινάμε εμείς καλύτερα, προβλέπω ότι, αν το συνεχίσετε έτσι, μπορεί εμείς να. περνάμε άσχημα, εσείς, όμως, αργά ή γρήγορα, θα περάσετε στην Ιστορία...» έγραψε στην στήλη του στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved