Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Τον Ηλία τον αγαπώ και τον αποδέχομαι έτσι όπως είναι ακριβώς»

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς σε ενάμιση μήνα συμπληρώνουν δύο χρόνια έγγαμου βίου. Πώς θα ήθελε ιδανικά να γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειό τους;

«Θέλω να είμαστε μαζί με τα παιδιά μας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ιδανικό από το να βρίσκεσαι με την οικογένειά σου. Ως ζευγάρι, ξεκλέβουμε χρόνο για να έχουμε και προσωπικές στιγμές, βγαίνουμε ραντεβού για δείπνο και κάνουμε διήμερες αποδράσεις. Να φανταστείς πως αν δεν κλείσουμε ραντεβού, δεν θα βρεθούμε ποτέ, γιατί έχουμε πολύ διαφορετικά ωράρια!»


Μετά από ένα χρόνο που έχουν αποκτήσει το παιδάκι τους, έχουν βρει ως ζευγάρι τις νέες σας ισορροπίες;
«Μας πήρε έναν ολόκληρο χρόνο για να ισορροπήσουμε. Ήθελα να βρω ξανά τον εαυτό μου, αλλά και να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου με τα νέα μου δεδομένα, ως μαμά πια. Πραγματικά, υπήρχαν στιγμές που ήμουν σε ραντεβού ή πήγαινα σε φωτογραφίσεις και είχα τύψεις γιατί ήθελα να επιστρέψω γρήγορα στο σπίτι. Για μήνες δεν είχα χρόνο να βάψω τη ρίζα μου ή να φτιάξω τα νύχια. Τώρα καταφέρνω να ξεκλέβω χρόνο και για μένα»


Πέρασαν ποτέ κρίση ως ζευγάρι;
«Δεν έχουμε προλάβει! Κρίση με την κλασική έννοια, όχι, δεν έχουμε περάσει. Κάποιοι καβγάδες, όχι ομηρικοί βέβαια, φυσικά κι έχουν υπάρξει. Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να αφήνεις τον άλλον να είναι ο εαυτός του. Τον Ηλία τον αγαπώ και τον αποδέχομαι έτσι όπως είναι ακριβώς. Έτσι τον αγάπησα. Δεν υπάρχει οδηγός για τις σχέσεις, αλλά έχουμε βρει το δικό μας τρόπο να κρατάμε τις ισορροπίες», λέει στο περιοδικό People.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved