Βίκυ Καγιά: «Στα σχόλια όσων δεν με ξέρουν δεν δίνω κανένα βάρος»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Στα σχόλια όσων δεν με ξέρουν δεν δίνω κανένα βάρος»

Έχει σκεφτεί καθόλου η Βίκυ Καγιά την επιστροφή της στην τηλεόραση;

«Θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στην τηλεόραση με ένα project που με αφορά, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Για μένα έχει προτεραιότητα η εταιρεία μου, στην οποία έχω επενδύσει οικονομικά και ψυχικά. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τηλεοπτικό πρόσωπο, ούτε όμως με νοιάζει να ασχοληθώ με ένα project που να είναι απαραίτητα πάνω στη μόδα. Είχα την τύχη να δοκιμαστώ σε πολλά πράγματα, αλλά δεν ήταν κοντά σε μένα. Όμως, έμαθα μέσα από όλα αυτά, είμαι αυτή που είμαι, με τις σωστές αλλά και τις λάθος επιλογές μου», λέει στο People.


Όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο χώρο δεν έχει μιλήσει ποτέ με αρνητικά λόγια για κανέναν. Θέλει να τα έχεις καλά με όλους ή βλέπει πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων;


«Το κουτσομπολιό είναι δηλητήριο, κακή ενέργεια και θα σου γυρίσει πίσω. Για εμένα έχουν πει πολλά ψέματα και κακίες, αλλά να κάνω τι; Προτιμώ να ξοδέψω την ενέργεια μου σε κάτι που έχει σημασία. Βέβαια, αν με σχολιάσουν αρνητικά άνθρωποι που με ξέρουν κι έχουν σημασία για μένα, θα στενοχωρηθώ πολύ. Όμως, στα σχόλια όσων δεν με ξέρουν δεν δίνω κανένα βάρος», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved