Ευανθία Ρεμπούτσικα:   Τελευταία φορά που…
Showbiz

Ευανθία Ρεμπούτσικα: Τελευταία φορά που…

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μίλησε στο People για την τελευταία φορά που...

Απόλαυσες ένα δείπνο με φίλους
Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στο σπίτι με φίλους να τρώμε, να πίνουμε ένα ωραίο κρασί και να συζητάμε. Η μαγειρική είναι δημιουργία. Απολαμβάνω να φτιάχνω φαγητά που φτιάχνονται μέσα σε γάστρα.

Ζήτησες συγγνώμη
Θέλω να ζητάω συγγνώμη και όταν δεν το κάνω στεναχωριέμαι. Έχω ζητήσει συγγνώμη παρόλο που είχα δίκιο γιατί θέλω να προχωράμε και να πάμε παρακάτω.

Δεν είχες έμπνευση
Έχω πάντα. Κι όταν δεν έχω την προκαλώ!

Ταξίδεψες στην Κωνσταντινούπολη
Είναι πάντα ένας προορισμός που απολαμβάνω. Τους τελευταίους μήνες χρειάστηκε να πάω εκεί πολλές φορές για την προβολή μιας ταινίας που έγραψα την μουσική.

Είχες μια διαφωνία με τα παιδιά σου
Μεγαλώνοντας έχεις πάντα διαφωνίες μαζί τους. Προσπαθούμε ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες να υπάρχει σεβασμός και ένας διάλογος μεταξύ μας. Γιατί υπάρχει η διαφωνία και που μας οδηγεί.

Ήσουν «σκληρή» με τον εαυτό σου
Μου κάνω πάντα μεγάλη αυτοκριτική. Προσπαθώ να τα έχω καλά μαζί του και όταν δεν τα καταφέρνω τότε γίνομαι πολύ σκληρή με μένα.

Είπες ένα αθώο ψέμα
Θα πω μόνο για να καλυτερέψει κάτι. Δηλαδή όταν χρειαστεί να αποφύγω τα χειρότερα, θα πω κάτι που δεν μπορεί να κάνει κακό.

Έκανες μια καλή πράξη

Η καλή μέρα από την καλή πράξη φαίνεται! Για μένα η καλή πράξη είναι να βοηθάω τον συνάνθρωπο μας. Θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους που αγαπώ και με χρειάζονται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved