Δήμητρα Ματσούκα: Στο εδώλιο για… χρέη
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Στο εδώλιο για… χρέη

Η περιπέτεια της Δήμητρας Ματσούκα δεν έχει τέλος. Τον Νοέμβριο του 2012 είχε καταδικαστεί ερήμην για χρέη προς το Δημόσιο σε 18 μήνες φυλάκιση.

Λίγο πριν παρέλθει η ημερομηνία άσκησε έφεση περιμένοντας όλα αυτά τα χρόνια να εκδικαστεί. Η υπόθεση αφορούσε στη μη καταβολή φόρων εισοδήματος για τα έτη 2005 και 2006.

«Αισθάνομαι εκτεθειμένη και ταυτόχρονα βρίσκομαι σε αδιέξοδο», είχε δηλώσει τότε για την περιπέτεια της η δημοφιλής ηθοποιός. «Έχω φορολογηθεί για μεγάλα ποσά, ποσά που το κανάλι τότε τα είχε δώσει στον παραγωγό, αλλά ποτέ δεν τα πήρα... Πρόκειται για δουλειές που έχουν φορολογηθεί και εγώ δεν έχω πληρωθεί καθόλου. Ως εκ τούτου, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και στις υποχρεώσεις μου».


Πριν από λίγο καιρό, εκδικαζόταν στο Εφετείο Αθηνών η υπόθεση της. Η Δήμητρα Ματσούκα βρισκόταν από νωρίς στον χώρο, γνωρίζοντας βέβαια ότι, λόγω απεργίας των δικηγόρων, το πιο πιθανόν ήταν να πάρει αναβολή. Παρ' όλα αυτά, έχοντας πρωτόδικα καεί «και στο γιαούρτι και στον χυλό», δεν θέλησε να το ρισκάρει, βάζοντας έτσι το ξυπνητήρι της να χτυπήσει από τις 7 το πρωί! Εννέα η ώρα ήταν από τις πρώτες στην αίθουσα του δικαστηρίου περιμένοντας υπομονετικά να ακούσει το όνομα της. Τελικά, η υπόθεση, όπως και οι υπόλοιπες, πήρε αναστολή για μετά από έναν χρόνο, επιτείνοντας έτσι και την αγωνία της.


Όσον αφορά στο χρέος στο Δημόσιο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Δήμητρα Ματσούκα έχει ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι της είναι ιδιαίτερα εύκολο να τις αποπληρώσει. Οι μηνιαίες δόσεις ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ, με την κρίση που μαστίζει και στον χώρο της να δυσχεραίνουν την όποια καλή πρόθεση. Η ίδια δεν το κρύβει σε φίλους της ότι βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, αφού τα μοναδικά έσοδα της είναι από το θέατρο και το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται εκτός σκηνής όπως πολλοί συνάδερφοι της.
Πηγή θέματος: Full Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved