Φαίη Σπανού: «Ήταν για εμένα πολύ σοκαριστικό, να ακούω τα γεγονότα παραποιημένα…»
Showbiz

Φαίη Σπανού: «Ήταν για εμένα πολύ σοκαριστικό, να ακούω τα γεγονότα παραποιημένα…»

Την Φαίη Σπανού, κόρη της Τίνας Σακελάριου και του Δημήτρη Κοντολάζου την γνωρίσαμε μέσα από διάφορα γεγονότα στην ζωή της. Πώς αισθάνεται για όλο αυτό;

«Κατ' αρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν επιλογή μου να δημοσιοποιηθούν προσωπικά -δεδομένα. Δεν το είχα καν στο μυαλό μου. Κάποιες φορές σε παρασύρουν οι καταστάσεις. Και αυτό έγινε. Όμως από ένα σημείο, και μετά το πήρα επάνω μου γιατί ήθελα να βγει ό,τι βγήκε και να είναι η αλήθεια. Και επειδή πολύ πρόσφατα ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια σε βραδινή εκπομπή, θέλω να πω ότι η μητέρα μου δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό. Εμένα είχαν προσεγγίσει. Εκείνη έμαθε δύο μέρες μετά τι είχε γίνει. Είναι καλύτερα να μην εκφράζουμε άποψη όταν δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά γεγονότα και ειδικά τόσα χρόνια μετά απλώς και μόνο για να πούμε κάτι και να δημιουργήσουμε αίσθηση. Ήταν για εμένα πολύ σοκαριστικό, να ακούω τα γεγονότα παραποιημένα χωρίς λόγο και από το πουθενά. Εδώ θέλω να πω ότι. αυτό δεν άγγιξε τη σχέση μου με τον πατέρα μου οπότε τέλος καλό, όλα καλά»


Μαμά διάσημη... Ανταγωνιστικό η ωραίο;
«Ανταγωνιστικό; Σε καμία περίπτωση. Για εμένα η Τίνα είναι, η μαμά μου, που την λατρεύω και την ευχαριστώ καθημερινά για τις αξίες που μου έδωσε στην ζωή μου»


Θα το άλλαζες με κάτι άλλο;
«Δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί ανεξάρτητα από όλα τα υπόλοιπα η Τίνα στο σπίτι ήταν η μαμά μου. Η πιο γλυκιά και καλή μανούλα»


Μια ζωή ιδιαίτερη με πολλά φώτα. Πώς σον φάνηκε όλο αυτό στο μεγάλωμα σου; Πήρες βασικά στοιχεία;
«Όταν μπαίναμε σπίτι μας τα φώτα έσβηναν κι εγώ ήμουν προστατευμένη από όλο αυτό. Μεγάλωσα σε μία κλασική οικογένεια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Με τη μαμά μου, τον Αλέκο Σακελλάριο με τον οποίο είχα μία εκπληκτική σχέση, με τη γιαγιά και τον παππού μου. Ήμουν ένα πολύ ευτυχισμένο παιδί, δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα όμως οι δικοί μου πάντα φρόντιζαν να βάζουν και όρια», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved