Όθωνας Μεταξάς: «Δεν είχα λεφτά για μονόπετρο και γι’ αυτό δεν έκανα πρόταση γάμου»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Δεν είχα λεφτά για μονόπετρο και γι’ αυτό δεν έκανα πρόταση γάμου»

Ο Όθωνας Μεταξάς που παρακολουθούμε συνεχώς μέσα από το Your Face Sounds Familar ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια, αλλά και γιατί δεν έκανε πρόταση γάμου σε καμία σύντροφό του μέχρι σήμερα...

Θα κάνατε σύντομα οικογένεια;

Ναι. Το έχω σκεφτεί. Δεν είναι ότι δεν θέλω. Απλώς αυτό προκύπτει όταν βρεις τον άνθρωπο που θα σ’ το βγάλει.

Έχετε κάνει ποτέ πρόταση γάμου.

Όχι. Δεν είχα λεφτά για μονόπετρο (σ.σ.: γελάει)!

Αντέχετε την απόρριψη σε προσωπικό επίπεδο;

Υπάρχει η απλή απόρριψη, την οποία δέχομαι. Το να φλερτάρω μια κοπέλα και να μου αρνηθεί δεν με ενοχλεί καθόλου και ποτέ δεν με ενοχλούσε. Περισσότερο με δυναμώνει και πηγαίνω πιο έτοιμος στην επόμενη. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και η απόρριψη μέσα στο πλαίσιο μιας σχέσης. Εκεί είναι πολύ άσχημο, γιατί έχεις καταθέσει και επενδύσει στον άλλον. Αυτό είναι σαφώς κάτι που μπορεί να σε ρίξει και να σε διαλύσει. Δεν είναι καθόλου εύκολο.

Είστε ρομαντικός;

Νομίζω, ναι. Βέβαια εμένα δεν μου αρέσουν οι «βαρύγδουπες» δηλώσεις. Δεν θέλω να λέω από μόνος μου ότι είμαι ρομαντικός. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που λένε εύκολα τέτοια πράγματα δεν είναι αληθινοί. Επίσης, αυτές οι αποκαλύψεις πιστεύω πως μπορεί να θεωρηθούν «τρωτά» σημεία και αδυναμίες ενός προσώπου. Όλες αυτές τις δηλώσεις τις ακούω με επιφυλακτικότητα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved