Όλγα Λαφαζάνη: «Δεν λέω μεγάλα λόγια γιατί ποτέ δεν ξέρεις...»
Showbiz

Όλγα Λαφαζάνη: «Δεν λέω μεγάλα λόγια γιατί ποτέ δεν ξέρεις...»

Υπάρχουν στιγμές που η Όλγα Λαφαζάνη νοσταλγεί την εποχή που ζούσαν οικογενειακώς στις Σέρρες και είχαν περισσότερο χρόνο ως ζευγάρι;

«Πολλές φορές νοσταλγώ εκείνη την εποχή, μου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση. Ως ζευγάρι είχαμε πολύ χρόνο, περνούσαμε όμορφα και κάναμε εξορμήσεις. Όμως κι αυτό που ζω τώρα μου αρέσει πάρα πολύ. Ξέρεις τι θέλω; Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι να πάμε κάπου διακοπές οι δυο μας. Να κλείσουμε τα κινητά και να ξαναβρεθούμε!».


Το ζευγάρι έχει συζητήσει το ενδεχόμενο μιας πιθανής μετεγγραφής του Νίκου, ο οποίος είναι προπονητής μπάσκετ; «Αυτή τη φορά δεν θα ήταν εύκολο να τον ακολουθήσουμε. Η Αλεξάνδρα πηγαίνει πια σχολείο κι έχει δεθεί με τους συμμαθητές της. Μετά από ένα διάστημα που μετακινούμασταν συνεχώς, το παιδί έχει βρει τη σταθερότητα του και έχω παρατηρήσει πως έχει "ανθίσει" και έχει φανεί π προσωπικότητα του. Κι ο Νίκος κάνει κινήσεις ώστε του χρόνου να είναι κοντά μας. Ωστόσο, αν προκύψει μια μεγάλη ευκαιρία και θελήσει να φύγει, φυσικά θα τον στηρίξουμε, αλλά η βάση μας πρέπει να είναι εδώ, προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν λέω, όμως, μεγάλα λόγια γιατί ποτέ δεν ξέρεις...», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved