Demy: «Στοχεύω πεισματικά στο να πάρω το πτυχίο μου »
Showbiz

Demy: «Στοχεύω πεισματικά στο να πάρω το πτυχίο μου »

Η Demy απέχει μόλις έξι μαθήματα για να αποκτήσει το πτυχίο της στη Νομική. Έχει σκεφτεί την πιθανότητα ότι στο μέλλον μπορεί να ασκήσεις το επάγγελμα; 

«Ναι, στοχεύω πεισματικά στο να πάρω το πτυχίο μου! Αποθαρρύνομαι όταν η κούραση κορυφώνεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και νιώθω ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ και το διάβασμα μαζί, ειδικά όταν τυχαίνει την περίοδο της εξεταστικής να αυξάνονται και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου. Αλλά με σταθερά και αργά βήματα προσπαθώ σε κάθε εξεταστική να διαβάζω και να δίνω λίγα έστω μαθήματα. Μου αρέσει πολύ η νομική επιστήμη, μου αρέσει που διατηρώ την επαφή μου και στρώνομαι στο διάβασμα. Μου κάνει καλό και στην ψυχολογία να συγκεντρώνομαι σε αυτό κάποιες ώρες. Παρ όλα αυτά δεν μπορώ να με φανταστώ να μην κάνω αυτό που κάνω» τόνισε στο Big Fish.

-Υπήρξε ποτέ κάποιος φαν που να σε «πίεσε» με την υπερβολική εκδήλωση της αγάπης του;

«Δεν θα πω ψέματα, μου έχει συμβεί και αυτό! Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενική και ειδικά όταν βλέπω ότι το κίνητρο είναι η αγάπη, ακόμη και από μια παραβατική συμπεριφορά. Νιώθω πολύ τυχερή για το φαν κλαμπ μου, γιατί η στήριξή τους μου δίνει πολύ δύναμη και νιώθω ότι και εγώ αντίστοιχα τους δίνω σε στιγμές που τη χρειάζονται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved