Βαλέρια Κουρούπη: «Ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει είναι ο δικός μου»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει είναι ο δικός μου»

Για το σύζυγο της, Νίκο Ξύδη και τη σχέση τους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βαλέρια Κουρούπη.

Εσύ και ο σύζυγός σου Νίκος Ξύδης προέρχεστε από καλλιτεχνικές οικογένειες. Πιστεύεις πως τα ομώνυμα τελικά απωθούνται ή έλκονται;
«Τα ετερώνυμα έλκονται κι εμείς έχουμε πολλές διαφορές. Ίσως όμως τα κοινά μας να είναι αυτά που μας έφεραν πιο κοντά. Καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί από πολύ νωρίς. Είχαμε ένα κοινό πεδίο συνεννόησης, αφού οι καλλιτέχνες σκεφτόμαστε διαφορετικά. Συνεννοούμαστε, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Η δουλειά μάς ενώνει»


Είστε από μικρή ηλικία μαζί, σωστά;
« Είμαστε μαζί από το 1999 και μένουμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Τον Ιανουάριο του 2000 μείναμε μαζί. Με τον Νίκο έγιναν όλα γρήγορα γιατί δεν χρειάστηκε να λυθούν προβλήματα. Ηταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Δεν μπορούσαμε να είμαστε χώρια. Ακόμα και πριν αποκτήσουμε τον γιο μας, τον Οδυσσέα, κάναμε τα πάντα μαζί. Δεν θέλαμε να χωρίζουμε ποτέ. Ετσι, δουλέψαμε μαζί -φτιάξαμε μπάντα- γιατί είμαστε δυστυχισμένοι μακριά ο ένας από τον άλλο. Παντρευτήκαμε το 2002, γιατί θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτυ και να ανακοινώσουμε σε όλους ότι αγαπιόμαστε. Ο γάμος έγινε σε μια εκκλησία στην Κάντζα στον εξωτερικό χώρο, μέσα σε λεμονιές και πορτοκαλιές, δηλαδή μες στη φύση. Και μετά, στον κήπο της εκκλησίας, κάναμε το πάρτυ μας και χορεύαμε μέχρι το πρωί. Ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει είναι ο δικός μου», εξομολογείται η ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved