Showbiz

Χριστίνα Ζαντή: «Ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσω και να είμαι ψύχραιμη ταυτόχρονα»

Η Χριστίνα Ζάντη είναι μια από τις κοπέλες στην ομάδα της Τάμτα στο X-Factοr. Έχει κάνει και εκείνη την δική της αίσθηση στο κοινό. 

-Πώς είναι η μέχρι στιγμής εμπειρία;

«Η μέχρι στιγμής πορεία και εμπειρία μου στο «Χ-Factor» είναι μαγική. Βέβαια, είναι πολλή η κούραση, αλλά δεν φαίνεται την Παρασκευή που βγαίνουμε Ιive. Τότε μας φεύγει όλη γιατί είναι τόσο όμορφο, τόσο μαγικό, που απλά το χαίρεσαι» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Μέχρι τώρα, ποια θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη σου στιγμή;

«Ήταν πολλές, αλλά η πιο έντονη στιγμή μου ήταν όταν βγήκα για πρώτη φορά στο πρώτο live σε αυτό το εντυπωσιακό stage, και τραγούδησα ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ. Ήταν πολύ ωραίο, ήταν έντονο για μένα κι είχα συγκινηθεί αρκετά.»

-Η πιο δύσκολη στιγμή;

«Η πιο δύσκολη στιγμή είναι φανερό ήταν όταν στο δεύτερο live έμεινα με δύο ακόμη γκρουπ υποψήφια για αποχώρηση. Δεν ήμουν απαισιόδοξη εκείνη τη στιγμή, αλλά όσο και να πεις στενοχωριέσαι γιατί δεν θέλεις να τελειώσει το ταξίδι του «X-Factor», οπότε ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσω και να είμαι ψύχραιμη ταυτόχρονα».

-Το όνειρο σου;

«Το όνειρο μου αυτή τη στιγμή είναι να κάνω μια αξιοπρεπή καριέρα πρώτα στην Ελλάδα και μετά στο εξωτερικό, με καλούς συνεργάτες.»

-Πιστεύεις ότι είναι εφικτό για έναν καλλιτέχνη που ξεκινάει από εδώ να ανοίξει τα φτερά του έξω;

«Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά όχι αδύνατο και έχουμε παραδείγματα, όπως ο Σάκης Ρουβάς που έχει κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, αλλά και πόσοι άλλοι καλλιτέχνες... είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Θέλει θέληση, προσπάθεια, χαρακτήρα και να είσαι αυθεντικός.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved