Αγωγή – μαμούθ πασίγνωστης τραγουδίστριας σε επενδυτική εταιρεία
Showbiz

Αγωγή – μαμούθ πασίγνωστης τραγουδίστριας σε επενδυτική εταιρεία

Διαπίστωσε ότι έγινε λιγότερο πλούσια κατά 800.000 δολάρια εξαιτίας άστοχων επενδυτικών συμβουλών εταιρίας στην οποία είχε απευθυνθεί κι έγινε έξαλλη.

Η 70χρονη Cher, μέσω της εταιρίας της Veritas Trust, κατέθεσε αγωγή εις βάρος της εταιρίας επενδύσεων Sail Venture Partners την περασμένη Τετάρτη.
Τους κατηγορεί ότι τοποθέτησαν τα χρήματά της σε «επισφαλείς και υψηλού ρίσκου» επενδύσεις εγκαλώντας μάλιστα τα στελέχη της Sail για «κακοπροαίρετη και δόλια» συμπεριφορά.


Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», η Cher υποστηρίζει ότι το 2006 και το 2007 ο μάνατζερ της Veritas Γουόρεν Γκραντ την έπεισε να κάνει επενδύσεις ύψους 1.300.000 δολαρίων ως συνεργάτιδα της Sail Venture Partners Sail Sage Water Partners. Από τις 10 εταιρίες τις οποίες απέκτησε στο επενδυτικό portfolio της οι τρεις πτώχευσαν και οι περισσότερες από τις άλλες δεν είχαν κέρδη, όπως επισημαίνεται στη σχετική αγωγή.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, οι κατηγορούμενοι «συνέχιζαν να χρεώνουν για το μάνατζμέντ τους και να ξεγελούν τη συνεργάτιδά τους με ψεύτικες και εξωραϊσμένες περιγραφές της κατάστασης» εξηγεί η πλευρά της Σερ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved