Θάνος Γεράγγελος - Βίκτωρας Αντζος: «Πιστεύαμε πως θα φεύγαμε από το πρώτο επεισόδιο»
Showbiz

Θάνος Γεράγγελος - Βίκτωρας Αντζος: «Πιστεύαμε πως θα φεύγαμε από το πρώτο επεισόδιο»

Ο Θάνος Γεράγγελος  και ο Βίκτωρας Αντζος μίλησαν για το πώς πήραν μέρος στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερη από τη δική μου».

«Πιστεύαμε πως θα φεύγαμε από το πρώτο επεισόδιο. Βασικά πήγαμε να κάνουμε χαβαλέ και να φύγουμε. Θυμάμαι ότι ο Γρηγόρης προσπαθούσε να καταλάβει αν κάνουμε χιούμορ ή όχι. Μετά κατάλαβε ότι κάνουμε πλάκα και γρήγορα έδεσε η χημεία και των τριών. Εμείς ως δίδυμο ό,τι κάνουμε στη ζωή μας το κάνουμε και στην τηλεόραση. Δεν περιμέναμε ότι αυτό το χιούμορ θα περάσει στον κόσμο. Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Όταν βλέπουμε την εκπομπή, βλέπουμε τους αληθινούς μας εαυτούς», λέει ο Θάνος.

«Τίποτα δεν είναι στημένο. Όπως συμπεριφερόμαστε όταν βγαίνουμε για ένα ποτό, έτσι συμπεριφερόμαστε και στην εκπομπή», συμπληρώνει ο Βίκτωρας. Ποια ήταν η σχέση τους με τη μαγειρική πριν σερβίρουν τα πιάτα τους στον Εκτορα Μποτρίνι; «Μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν ήξερα να μαγειρεύω. Ικανά προπόνηση στο σπίτι και μετά από ένα σημείο το χέρι πήγαινε μόνο του. Ότι μπορούσα έκανα», αναφέρει ο Βίκτωρας. Πώς κατάφεραν να κερδίσουν τόσες φορές: «Στην αρχή δεν υπήρχε κάποιο άλλο πιάτο πολύ καλό για να φύγουμε. Ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τους αντιπάλους. Ο Βίκτωρας, όμως, όσο προχωρούσαμε, άρχισε να μαθαίνει να μαγειρεύει. Και ανέβασε το επίπεδο», δήλωσε στο Πρώτο θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved