Τα ευτράπελα του γάμου Λιάγκα-Σκορδά
Showbiz

Τα ευτράπελα του γάμου Λιάγκα-Σκορδά

Από το βράδυ της Κυριακής, τα media αναφέρουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από τον λαμπερό γάμο Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά. Υπήρξαν όμως και παραλειπόμενα, πολύ παρασκήνιο αλλά και ευτράπελα που δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

  • Σχεδόν ξημερώματα και ενώ είχε αποχωρήσει από το χώρο της δεξίωσης οι περισσότεροι καλεσμένοι, έκανε την εμφάνισή της στο Island η Δέσποινα Βανδή η οποία ευχήθηκε στο ζευγάρι τα καλύτερα για το κοινό μέλλον του.
  • Η Δέσποινα Βανδή έκανε το χατίρι στο ζευγάρι και είπε δύο τρία τραγούδια, ανεβάζοντας το κέφι για ακόμη μία φορά.
  • Τη σκυτάλη της διασκέδασης πήρε η Καλομοίρα η οποία ήταν βέβαια καλεσμένη του ζευγαριού. Και τότε έγινε ο... χαμός. Το Καλομοιράκι κατάφερε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το κέφι ερμηνεύοντας τραγούδια μέχρι νωρίς το πρωί.
  • Ο Γιώργος Λιάγκας, όταν ζήτησε από τον Γιώργο Μαζωνάκη να ανέβει στην πίστα και να ερμηνεύσει δύο τραγούδια, τόνισε ότι το αγαπημένο τραγούδι του ίδιου και της Φαίης από το ρεπερτόριο του τραγουδιστή ήταν το “Σαν δυο σταγόνες βροχή”. Όλοι λοιπόν πίστευαν πως ο Μαζωνάκης θα το ερμήνευε live. Τελικά όμως, δεν έκανε το χατίρι στο νεόνυμφο ζευγάρι.
  • Όλες οι κυρίες που ήταν καλεσμένες, είχαν ένα μικρό... προβληματάκι με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους καθώς τα τακούνια των παπουτσιών τους έμπαιναν μέσα στο φρεσκοποτισμένο γρασίδι. Μερικές μάλιστα παραλίγο να σκοντάψουν και να έχουμε... τραυματισμούς!
  • Μια από τις κοπέλες της εταιρίας που επιμελήθηκε τον υπέροχο στολισμό -με λουλούδια- του χώρου, έπαθε εγκαύματα από τον ήλιο, όλες αυτές τις ώρες που χρειάστηκε να δουλέψει στο Island για να στολίσει κάθε μία από τις ροτόντες αλλά και πολλά άλλα σημεία του χώρου της δεξίωσης.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved