Ζέτα Δούκα: Ο τρόμος, το άγχος και η ψυχολόγος που τη βοήθησε
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Ο τρόμος, το άγχος και η ψυχολόγος που τη βοήθησε

Πώς αντέδρασε η Ζέτα Δούκα όταν έμαθε πώς είναι έγκυος και τι ήταν αυτό που την οδήγησε στην πόρτα της ψυχολόγου;

«Στην αρχή ήμουν τρομοκρατημένη, γιατί το μεγαλύτερο μου άγχος ήταν αν θα μπορούσα να δεθώ συναισθηματικά με το νέο πλάσμα και αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στο ρόλο της μητέρας» λέει η Ζέτα.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπαίνω σε καλούπια, είμαι πολύ ελεύθερη, δεν θέλω να με καταπιέζουν, να με ζορίζουν, δεν μπορώ να μην κοιμάμαι και με τρομοκρατούσε η ιδέα να ζεις με ένα παιδί που πρέπει να το φροντίζεις 24 ώρες την ημέρα. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο δούλεψα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με την ψυχολόγο μου. Δηλαδή της είπα ότι, δεν είμαι σίγουρη για το πώς θα ανταποκριθώ στο νέο πλάσμα, που θα είναι εξαρτημένο απόλυτα από εμένα, δεν ξέρω πώς θα του δώσω αυτά που πιστεύω ότι πρέπει να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Η ψυχολόγος μου είπε ότι όλα θα γίνουν μαγικά. Και είχε δίκιο», λέει στο People.

Άλλαξαν οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι με την έλευση του μωρού; «Όταν το ζευγάρι είναι καλά, το υποδέχεται όχι σαν μια δύσκολη φάση αλλαγής, αλλά πιο χαλαρά και πιο ήρεμα. Μετά το μωρό, με τον Μιχάλη απέκτησα ένα δέσιμο πιο μεταφυσικό. Πολλά πράγματα γίνονται εύκολα τελικά, χωρίς να τα πολυσκεφτείς. Αν και δεν ήμασταν έτοιμοι να γίνουμε γονείς, το έχουμε δεχτεί πολύ φυσικά και οποιαδήποτε αλλαγή στην καθημερινότητα μας την αποδεχόμαστε όπως έρχεται. Ο Μιχάλης είναι σίγουρα πιο ψύχραιμος από εμένα!» λέει και καταλήγει: «Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα πριν γνωρίσω τον Μιχάλη -εγώ με εμένα, εγώ με τους άλλους- και πάντα προσπαθούσα να ισορροπήσω με τους ανθρώπους που σήμαιναν πολλά για μένα. Ο Μιχάλης, όμως, έχει μια αμεσότητα, ανοίγει την ψυχή του και δεν σου αφήνει περιθώρια να αγχωθείς.

Αυτό λειτούργησε πολύ καλά σε εμένα, που πίστευα ότι, για να γίνει κάτι, πρέπει πρώτα να το προγραμματίσω. Πριν γνωρίσω τον Μιχάλη, πίστευα ότι οι σχέσεις θέλουν πολύ κόπο για να λειτουργήσουν. Σαφώς θέλει προσπάθεια, αλλά αυτό που χρειάζεται κυρίως είναι να αφεθείς και να αφήσεις τα πράγματα να σε πάνε. Αυτό μου το έμαθε ο Μιχάλης. Είναι κάτι που το εφαρμόζει και μου το πέρασε», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved