Στέλιος Κρητικός-Κάτια Παπαδοπούλου: Η καθημερινότητα με το μωρό και η αντίδραση των γιων του!
Showbiz

Στέλιος Κρητικός-Κάτια Παπαδοπούλου: Η καθημερινότητα με το μωρό και η αντίδραση των γιων του!

Η Κάτια Παπαδοπούλου, σύζυγος του ηθοποιού Στέλιου Κρητικού, η οποία είναι χορεύτρια στο επάγγελμα, αυτόν τον καιρό είναι αφοσιωμένη στη μητρότητα για τη μικρή τους κόρη.

Όπως εξηγεί ο ηθοποιός: «∆εν έχουµε γυναίκα, η Κάτια τα καταφέρνει µόνη της, είναι πολύ καλή. Επειδή είναι χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα χορού ήταν δύσκολο να επιστρέψει αµέσως και αποφασίσαµε και οι δύο να µη ρισκάρουµε να κουραστεί σωµατικά, ενώ ήταν έγκυος, όπως και τώρα που δεν έχει επανέλθει πλήρως. Προς το παρόν, φροντίζει τη µικρή. Όταν περάσει ο καιρός, εννοείται ότι θα συνεχίσει τη δουλειά της. Προσπαθώ να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται, να βάζω κι εγώ ένα χεράκι για να την ξεκουράζω».
Αν και, όπως εξηγεί ο Στέλιος στη real, η καθηµερινότητά του µε ένα µωρό είναι µοναδική, τα συναισθήµατα αλλάζουν λίγο για την κόρη... «Μαζί µε τη γέννηση της µικρής σού γεννιέται η αίσθηση και η ανάγκη της προστασίας λίγο περισσότερο από ό,τι στα αγόρια». Η αντιµετώπιση των γιων του απέναντι στην αδερφούλα τους είναι πολύ θετική: «∆ύο φορές τη βδοµάδα, τους έχω εγώ τους µικρούς, κοιµόµαστε όλοι µαζί. Το έχουν πάρει πάρα πολύ καλά και είµαι πολύ χαρούµενος γι’ αυτό, γιατί όσο και να προσπαθείς και να λες ότι έχω κάνει το σωστό, έχω µιλήσει ανοικτά, ποτέ δεν ξέρεις την αντίδραση. Είναι πολύ καλά παιδιά, είµαι πολύ περήφανος και χαίροµαι που χτίζεται µια ωραία σχέση. Ξέρουν ότι είµαι πάντα ειλικρινής και πως ό,τι κάνω, το κάνω πάντα µε γνώµονα και τη δική τους ασφάλεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved