Χριστίνα Ζαντή: «Η Τάμτα δεν έδειχνε ότι ήταν στενοχωρημένη»
Showbiz

Χριστίνα Ζαντή: «Η Τάμτα δεν έδειχνε ότι ήταν στενοχωρημένη»

Η Χριστίνα Ζάντη αποχώρησε τελικά από το X-Factor. Τι σκέψεις περνούσαν από το μυαλό της λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα;

«Είσαι τόσο σοκαρισμένος εκείνη την ώρα... κι όχι επειδή θεωρείς πως είσαι εσύ ο καλύτερος κι ότι δεν πρέπει να φύγεις. Απλά, δεν θέλεις να αφήσεις το όνειρο. Στη δική μου περίπτωση είχα να κάνω με μια κοπέλα, η οποία ήταν όντως πάρα πολύ καλή, η Τάνια, επομένως κανένα πρόβλημα! Απλά εκείνη τη στιγμή όλοι θέλουν να συνεχίσουν στο «Χ-Factor», οπότε το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το «θέλω να μείνω» και για αυτό και απογοητεύεσαι τα πρώτα 15 λεπτά και είσαι πεσμένος» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.

-Η Τάμτα φάνηκε πολύ στενοχωρημένη. Όταν ολοκληρώθηκε το live, τι σου είπε;

«Κατ' αρχάς, η Τάμτα δεν έδειχνε ότι ήταν στενοχωρημένη, ήταν όντως στενοχωρημένη και ήταν πάντα δίπλα μας. Ερχόταν στις πρόβες, μας έδινε συμβουλές, μας έλεγε πώς είναι τώρα έξω τα πράγματα στο χώρο μας, ήταν σαν φίλη μας και ήταν πολύ ωραίο. Για αυτό και στενοχωρήθηκε και είχε σοκαριστεί, καθώς ήμασταν και οι δύο προτεινόμενες από την ομάδα της. Μετά όντως ήρθε και με βρήκε, κλαίγαμε κάνα τέταρτο μαζί, που λέει ο λόγος, αλλά όλα καλά γιατί με είδε κι εμένα ότι τώρα ξεκινάω ως Χριστίνα την καριέρα μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved