Υπόθεση Παντελίδη: Τι συνέβη στο πάρκινγκ με τις κοπέλες
Showbiz

Υπόθεση Παντελίδη: Τι συνέβη στο πάρκινγκ με τις κοπέλες

Ντυμένη στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένη, η Αθηνά Παντελίδου εμφανίστηκε χθες το πρωί μαζί με τον συνήγορό της στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, που χειρίζεται πλέον την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου,

και υπέβαλε αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να εντοπιστούν αυτοί που «έσπασαν» τους λογαριασμούς του τραγουδιστή σε YouTube και iCloud, αποκτώντας πρόσβαση ακόμα και σε ακυκλοφόρητα τραγούδια του!

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται αύριο από το φονικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και η οικογένειά του δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τι πραγματικά συνέβη στην κλειστή στροφή του Ελληνικού το μοιραίο πρωινό.
Η ίδια, εξάλλου, στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές Ιουνίου είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις, ενδεχομένως όσον αφορά τον ισχυρισμό της οικογένειας Παντελίδη ότι στη θέση του οδηγού του μαύρου τζιπ Mercedes δεν καθόταν ο άτυχος Παντελής Παντελίδης. Η οικογένεια του τραγουδιστή φέρεται ότι δίνει μεγάλη σημασία στα γεγονότα που μεσολάβησαν στη διαδρομή από το πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, μέχρι τη στροφή του θανάτου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με πηγή από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, αφότου έφυγε από την χαρτοπαικτική λέσχη, ο Παντελίδης κατευθύνθηκε μαζί με τις δύο κοπέλες, την Φρόσω Κυριακού και την Μίνα Αρναούτη, στο πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, εκεί φέρεται ότι παρέμειναν για λίγη ώρα (αν και οι κοπέλες στις καταθέσεις τους έχουν μιλήσει για ένα αδιέξοδο, από το οποίο έφυγαν αμέσως με οπισθοπορεία.

Η οικογένεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι πεπεισμένη ότι, επειδή ο 32χρονος τραγουδιστής είχε πιει πολύ, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ίσως λιποθύμησε και τον έβαλαν τελικά στη θέση του συνοδηγού, ενώ από τη στιγμή εκείνη ανέλαβε να οδηγήσει η 21χρονη Φρόσω. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΑΣ. (ΟΝΑ κ.λπ.), οδηγός ήταν ο τραγουδιστής.
Ομως, οι συγγενείς φέρεται ότι επιμένουν πολύ στο τι έγινε στο πάρκινγκ μετά το μυστηριώδες σημείωμα στο εικονοστάσι, που έχει φτιαχτεί στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής και το οποίο ανέφερε: «Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το πάρκινγκ του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη, γιατί είπες ψέματα, ενώ στον "Ευαγγελισμό" έλεγες "Μας σκότωσε η μ..."; Φο¬βάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved