Νάσια Κονιτοπούλου: «Δεν με ενδιαφέρει να βγει ή όχι το διαζύγιο, δεν σκοπεύω να ξαναπαντρευτώ»
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: «Δεν με ενδιαφέρει να βγει ή όχι το διαζύγιο, δεν σκοπεύω να ξαναπαντρευτώ»

Για το διαζύγιο της με τον άντρα της, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά και πώς είναι η σχέση με τον 21 ετών γιο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νάσια Κονιτοπούλου.

Τα ταξίδια σου στο εξωτερικό δεν έκαναν πιο δύσκολο το μεγάλωμα του γιου σου; "Ήταν δύσκολο, γιατί ήθελα να περνάω πολλές ώρες με το γιο μου, όταν ήταν μικρός. Εκείνες τις εποχές όμως, επειδή με τον πατέρα του Γιώργου δουλεύαμε μαζί, έπαιζε βιολί και τραγουδούσε εκείνος, γυρνούσαμε αργά, ξημερώματα. Δεν τον χόρταινα, πολλές φορές έμενα άυπνη προκειμένου να κάτσω λίγες ώρες παραπάνω με το παιδί. Βγάζαμε καλά χρήματα και είχα μια κοπέλα στο σπίτι που βοηθούσε, ήταν μαζί και η μητέρα μου. Δεν εμπιστεύτηκα ποτέ το παιδί μου σε μια ξένη γυναίκα. Ήθελα, εγώ και ο πατέρας του, να τον βλέπουμε περισσότερο. Μας είχανε φάει τα αεροπλάνα, να τρέχουμε για να βλέπουμε τον Γιώργο»


Τώρα τι σου λέει ο γιος σου;
«Τώρα δεν μου λέει τίποτα, δεν μου δίνει καμία σημασία. Τώρα είναι 21 χρονών, έχουμε καλή σχέση, με τον πατέρα του είμαστε σε διάσταση 2 χρόνια. Δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο, θα βγει μέσα στο καλοκαίρι. Δεν με ενδιαφέρει να βγει ή όχι το διαζύγιο, δεν σκοπεύω να ξαναπαντρευτώ. Τώρα τα πράγματα είναι ήρεμα»

Αποκλείεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης;
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ότι έχει αλλάξει κάτι στα σοβαρά θέματα που είχαμε, στην ουσία των πραγμάτων. Η απόσταση μας έχει κάνει πιο ήρεμους, να μιλάμε χωρίς να τσακωνόμαστε πια, αλλά μέχρι εκεί. Αν ξαναρχίσει, με την καθημερινή τριβή και τη συνεχή συνεργασία χειμώνα-καλοκαίρι, θα είμαστε πάλι σε ρήξη»


Συνεργάτες παραμείνατε;
«Όχι όπως πριν, απλά τυχαίνει να δουλεύουμε μαζί κάποιες φορές. Στις πρώτες δουλειές δεν ήταν εύκολο, αλλά τώρα, μετά από 2 χρόνια, τα πράγματα είναι πιο εύκολα», εξομολογείται στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved