Νάσια Κονιτοπούλου: Η κουμπαριά με τον Αντώνη Βαρδή
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: Η κουμπαριά με τον Αντώνη Βαρδή

Για το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες που πρεσβεύουν το νησιώτικο και παραδοσιακό τραγούδι κερδίζουν περισσότερα χρήματα τη θερινή περίοδο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νάσια Κονιτοπούλου.

«Αν κλείσεις πολλές δουλειές το καλοκαίρι, σίγουρα βγάζεις πολλά λεφτά. Πέρυσι έκλεισα 20 εμφανίσεις και μετά τα capital controls έγιναν 5. Με τη σημερινή κατάσταση δεν ισχύουν αυτά που ίσχυαν παλαιότερα. Παλιά ήμουν ικανοποιημένη με τα χρήματα που έβγαζα, χειμώνα και καλοκαίρι. Το 1995, το 1998 ήταν χρυσές εποχές, είχε μπει στις μεγάλες πίστες το νησιώτικο. Είχα δουλέψει με τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος είχε βαφτίσει το γιο μου, κουμπάρος μου...», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και μιλά για τη σχέση της με τον Αντώνη Βαρδή.

«Όταν συνεργαστήκαμε, ήμουν έγκυος, τότε ήταν ζευγάρι με τη Χριστίνα Μαραγκόζη και μου είχε πει: «Αν είναι αγόρι, θα το βαφτίσω εγώ, αν είναι κορίτσι, θα το βαφτίσει η Χριστίνα». Έκανα αγόρι και το βάφτισε ο Αντώνης. Μου έδωσε το τραγούδι «Τα παράπονα» σε στίχους Γιάννη Πάριου και μουσική δική του, με βοήθησε. Τότε δούλευα 5 και 7 μέρες την εβδομάδα, κάναμε αμάν για ρεπό. Βέβαια, το μεροκάματο μου δεν ήταν ποτέ ίδιο με κάποιων λαϊκών τραγουδιστών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved