Φουρέιρα-Λυκούδης: Ο ρόλος των παπαράτσι στην κρίση της σχέσης τους
Showbiz

Φουρέιρα-Λυκούδης: Ο ρόλος των παπαράτσι στην κρίση της σχέσης τους

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Σπυράγγελου Λυκούδη περνάει σοβαρή κρίση και μεγάλο ρόλο σε αυτή έχει παίξει και το γεγονός ότι οι παπαράτσι ακολουθούν παντού την τραγουδίστρια λόγω της αναγνωρισιμότητάς της και ενοχλούν όχι μόνο το ζευγάρι αλλά και την οικογένεια του επιχειρηματία. 

Σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον, κάνουν τα πάντα προκειμένου να λύσουν τις διαφωνίες και να γεφυρώσουν το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους.

Μάλιστα, φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας αποκαλύπτει στη Freddo: «Είναι ακόμη μαζί, μένουν μαζί. Το παλεύουν και θέλουν να το σώσουν».

Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν πως ο επιχειρηματίας είναι δυσαρεστημένος καθώς η τραγουδίστρια έχει θέσει προτεραιότητες στη ζωή της που αφορούν τα επαγγελματικά και ο Σπυράγγελος Λυκούδης έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, ενώ ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί περισσότερο την επισημοποίηση...

Κι αυτό που τον «ενοχλεί» δεν είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις -όπως ειπώθηκε- της αγαπημένης-του, αλλά το κυνηγητό του ίδιου, όπως και μελών της οικογένειάς του, από τους παπαράτσι...

Όσοι βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια υποστηρίζουν ότι οι φόβοι της έχουν πολλαπλασιαστεί και πως η ίδια δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη που έκανε στην προηγούμενη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά. Φοβάται μήπως χάσει τον άνδρα που την έκανε να αισθανθεί ασφάλεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved