Στέλλα Κωστοπούλου: Η αποχώρηση από το «Μπρούσκο» και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια
Showbiz

Στέλλα Κωστοπούλου: Η αποχώρηση από το «Μπρούσκο» και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Η Στέλλα Κωστοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της από το «Μπρούσκο» και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Πώς είναι να βρίσκεσαι στην οικογένεια του «Μπρούσκο»;

Το ερώτημα είναι πώς μπορείς να φύγεις από μια τέτοια οικογένεια! Πρόκειται για μια πολύ δεμένη παρέα μεταξύ συνεργείου και ηθοποιών, πράγμα που δε βρίσκεις εύκολα στη δουλειά μας – στο «Μπρούσκο» τρώμε όλοι μαζί, διασκεδάζουμε μαζί, ταξιδεύουμε μαζί… Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές υπάρχει κατανόηση και οι διαφορές λύνονται όμορφα. Προσωπικά έχω περάσει υπέροχα ως μέλος αυτής της ομάδας και θα μου λείψει πάρα πολύ. Πολύ σωστά μάλιστα χρησιμοποιείς τη λέξη «οικογένεια», γιατί ειδικά εμείς που μέναμε μόνιμα στην Κύπρο για τα γυρίσματα είχαμε ακριβώς αυτό το αγκάλιασμα, αυτή την ασφάλεια της οικογένειας από το «Μπρούσκο».

Στο σίριαλ φαίνεται ότι έφυγες για Αμερική. Έτσι ολοκληρώνεται η παρουσία σου ή θα σε δούμε να επιστρέφεις;

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με την παραγωγή σχετικά με την επιστροφή της Λουκίας, άρα απ’ ότι φαίνεται αυτό το κορίτσι ερωτεύτηκε σφόδρα και δε νομίζω να γυρίσει άμεσα από την Αμερική!

Ποια τα επαγγελματικά σου σχέδια;

Προς το παρόν ετοιμάζουμε το Καλοκαιρινό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους στη Δραματική Σχολή «Μέλισσα» της Έλντας Πανοπούλου, στο οποίο θα διδάσκω και παράλληλα οργανώνω μία θεατρική παράσταση για το χειμώνα. Τηλεοπτικά βρίσκομαι ακόμα σε συζητήσεις.

Ποια τα όνειρα και οι στόχοι σου;

«Τα όνειρά μου είναι όσο τρελά μπορεί -ή δε μπορεί!- να φανταστεί άνθρωπος και περιλαμβάνουν σπουδαίους ρόλους, Επίδαυρο, εξωτερικό, Όσκαρ, μεγάλες παραγωγές, μιούζικαλ και… πρόσθεσε άφοβα ό,τι θες! Και στόχος μου φυσικά είναι να πραγματοποιήσω αυτά τα όνειρα!», δήλωσε στο iart.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved