Γιώργος Στεφάνου: Αύριο η επέμβαση ανοικτής καρδίας του παίκτη του X Factor
Showbiz

Γιώργος Στεφάνου: Αύριο η επέμβαση ανοικτής καρδίας του παίκτη του X Factor

Ο Γιώργος Στεφάνου αποφάσισε να αποχωρήσει πρόωρα από το «X - Factor» καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάσχει από ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας και είχε αναβάλει το χειρουργείο λόγω του show.

«Λίγο πριν από το Πάσχα του 2015 αποφάσισα να γραφτώ στο κολυμβητήριο. Εκεί μου ζήτησαν χαρτιά γιατρών, δερματολόγου και καρδιολόγου (triplex). Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα, ο καρδιολόγος με φώναξε και μου είπε "υπάρχει πρόβλημα". Έχω ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας. Το αίμα παλινδρομεί από την αορτή στην αριστερά κοιλία και υπάρχει κίνδυνος να μεγαλώσει η καρδιά, να σκάσει και να πάθω ανακοπή.

Είναι πρόβλημα που έχω εκ γενετής και το ανακάλυψα με αυτόν τον τρόπο, εντελώς τυχαία. Δεν υπάρχουν συμπτώματα να σε προϊδεάσουν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν πονάς κάπου δηλαδή. Μπορεί όμως να πας για ύπνο ένα βράδυ και να μην ξυπνήσεις ποτέ» είχε πει ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αύριο λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο Γιώργος Στεφάνου θα χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα κάνει επέμβαση ανοικτής καρδίας.

Αν και είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον και την οικογένεια του αυτό δεν τον εμπόδισε 4 μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο για την επέμβαση να πραγματοποιήσει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του με τίτλο " Τέλος". Το gossip-tv σας παρουσιάζει μερικές από τις φωτογραφίες που τραβηχτήκαν κατά τη διάρκεια του κλιπ. Τα γυρίσματα έγιναν στην βόρεια Εύβοια κ στην Άνω Βούλα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Chris Tσουκαλά. .

Στο βίντεο συμμετέχει και η Μαρία Πανοπούλου. Το σενάριο έχει να κάνει με την φθορά που δημιουργεί ο χρόνος στον έρωτα και την άσχημη κατάληξη που μπορεί να έχει κάποιες φορές μια σχέση.

Εμείς να ευχηθούμε στον Γιώργο Στεφάνου να πάνε όλα καλά και να έχει μια γρήγορη ανάρρωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved