Σταμάτης Γαρδέλης: «Με έχουν χρησιμοποιήσει οι γυναίκες για να πετύχουν τον στόχο τους»
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: «Με έχουν χρησιμοποιήσει οι γυναίκες για να πετύχουν τον στόχο τους»

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε τεράστια επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Καβάλησε το καλάμι με το πλήθος των θαυμαστριών του; 

«Αυτή είναι μια ερώτηση που μου κάνουν συχνά. Οχι, γιατί γυρνούσα πάντα στη βάση μου, σκεφτόμουν ότι αυτό που κάνω είναι μέρος της δουλειάς μου. Το διαχειριζόμουν όλο αυτό με "μια μελαγχολική απόσταση» τόνισε στην Αγορά.

-Έχει κάνει κάποια θαυμάστρια κάτι τρελό για εσένα;

«Θεωρώ πάρα πολύ ακραίο να σε χρησιμοποιούν για να αναθερμάνουν μια σχέση η οποία είναι υπό διάλυση και να σε χρησιμοποιούν άθελα σου κιόλας για να κάνεις τον ρόλο του τρίτου. Ο θαυμασμός μπορεί να στήσει μια ερωτική ιστορία με υπονοούμενα, με φωτογραφίες και κουβέντες, άδικα με,το ίντερνετ, και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτό το ζω περισσότερο τώρα. Βέβαια, το παιχνίδι αυτό ευτυχώς κρατήθηκε σε ένα πολιτισμένο επίπεδο. Από τη μασημένη τσίχλα και την ελευθεριότητα του '80, έχουμε πάει σε ένα διανοητικό «παιχνίδι» ερωτικής διαπλοκής, ένα πάρτι του μυαλού.»

-θεωρείς ότι σε έχουν χρησιμοποιήσει οι γυναίκες;

«Ε μα, ναι! Με έχουν χρησιμοποιήσει οι γυναίκες για να πετύχουν τον στόχο τους, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ τρυφερός, μπορεί όμως να είναι και δόλιος. Νομίζω, ότι οι γυναίκες τα χρησιμοποιούν τα πράγματα. Είναι το δυνατό φύλο για εμένα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved