Δήμητρα Ματσούκα: «Παρατηρώ την πραγματικότητα σχεδόν με σωματικό πόνο»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Παρατηρώ την πραγματικότητα σχεδόν με σωματικό πόνο»

Ποια είναι η άποψη της Δήμητρας Ματσούκα για τον πρωθυπουργό; Πιστεύει πως είπε ψέματα, πώς δεν είχε άλλες επιλογές, πώς είχε αυταπάτες;

«Δεν θέλω να μιλήσω με υποθέσεις. Ήταν ο μοναδικός που με ενέπνευσε μετά από πολλά χρόνια να κινητοποιηθώ και να πιστέψω. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα και βρήκα κάτι άλλο, δεν έχω βρει τίποτα προς το παρόν που θέλω να επενδύσω με την πίστη μου. Δεν ξέρω τι έφταιξε, πάντως παρατηρώ πώς ακόμα και στον δικό μου χώρο, του πολιτισμού, συμβαίνουν πράγματα περίεργα και ικανοποιούν μικροπολιτικές και είναι ανησυχητικό. Συνεχίζει ο Τσίπρας παρόλα αυτά να μου είναι συμπαθής για κάποιο λόγο, ίσως γιατί έχω ανάγκη να πιστεύω πως ένας άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία που είναι μια καινούρια φωνή και είναι το νέο το φρέσκο. Καταλαβαίνω ότι βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της χώρας να κυβερνήσει, αλλά το ήξερε» τόνισε στο Secret.

- Πώς βιώνεις ό,τι συμβαίνει στη χώρα;

«Πέρσι το καλοκαίρι αισθάνθηκα, όπως πολλοί από εμάς, μια πίστη και μια ελπίδα διαβάζοντας νομπελίστες οικονομολόγους που αρθρογραφούσαν στους «New York Times» και υποστήριζαν την πολιτική αυτή του Αλ, Τσίπρα και το «όχι» που πρότεινε στο δημοψήφισμα ως μια απάντηση όχι μόνο για μια χώρα που αιμορραγεί, όπως είναι η Ελλάδα, αλλά και απέναντι στην παθογένεια ολόκληρης της Ευρώπης. Τελικά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και οι ίδιοι οι νομπελίστες που σου αναφέρω επανήλθαν λέγοντας ότι δεν ήταν καλά ενημερωμένοι και δεν υπήρχε Plan B. Οπως και να έχει, έναν χρόνο μετά παρατηρώ την πραγματικότητα σχεδόν με σωματικό πόνο. Βλέπω τον κόσμο να προσπαθεί να διασώσει την αξιοπρέπεια του με ό,τι του έχει μείνει. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved