Κώστας Κόκλας: «Ευχαριστώ από τη….νέα μου καρδιά»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Ευχαριστώ από τη….νέα μου καρδιά»

Με χιούμορ, όπως συνηθίζει αντιμετώπισε και την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του ο Κώστας Κόκλας.

Ο γνωστός ηθοποιός που πέρασε ένα έμφραγμα κατά την διάρκεια της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη υπεβλήθει σε stend –δηλαδή μπαλονάκι- και επέστρεψε δριμύτερος στις υποχρεώσεις του και στην οικογένειά του που ανησύχησε για εκείνον πολύ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο όλος ο θίασος που συμπρωταγωνιστεί μαζί του ήταν δίπλα του:
«Ηρθαν όλοι από τον θίασο δίπλα µου, όλα τα παιδιά, όλοι οι καλοί µου φίλοι και τους ευχαριστώ από τη... νέα καρδιά µου για αυτό» (γελά) είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Real διευκρινίζοντας πως αµέσως έφτασε κοντά του η αγαπηµένη του αδελφή Αλίκη, ενώ τα τηλέφωνά τους πήραν φωτιά από φίλους, συναδέλφους, συγγενείς.

Τρεις µέρες µετά ο Κώστας Κόκλας επέστρεψε στην Αθήνα και στο αεροδρόµιο, τον περίµεναν η πρώην σύζυγός του Κατερίνα Σούλη µε τον γιο τους ∆ηµήτρη, ο οποίος έτρεξε και χώθηκε στην αγκαλιά του για αρκετή ώρα. «Ήταν πολύ µεγάλη η συγκίνηση, αλλά προσπαθούσα να τη µετριάσω, µην πάθω τίποτε άλλο (γελά). Ο ∆ηµητράκης είναι όλη µου η ζωή!».

∆ύο µέρες µετά έσβηνε το µοναδικό κεράκι των γενεθλίων του στο «Bar de Theatre» της στοάς Σπυροµήλιου, στο οποίο έχει το management µαζί µε τον Αλκι Κούρκουλο και τον σκηνοθέτη Λάµπη Ζαρουτιάδη. Η τούρτα του έγραφε «Happy Birthday. Ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα µόνο για τους φίλους σου» και τον έκανε να γελάσει πολύ.
«Με αγαπάνε οι φίλοι µου και είναι υπέροχο αυτό! Εγινα 50 ετών και πλέον πρέπει να βάλω λίγο µυαλό... Κάνω δίαιτα, έκοψα το τσιγάρο και τα ποτά, προσέχω πολύ πια. Και να µην προσέχω εγώ, µε προσέχουν όλοι. Φίλοι αλλά και... άγνωστοι που µε βλέπουν έξω και ξέρουν τι πέρασα!» είπε στη συνέντευξή του στην Real Life. Για την ώρα βρίσκεται στη Ζάκυνθο µε τον γιο του. «Θέλω να περάσουµε λίγες µέρες µαζί πριν ξεκινήσει η µεγάλη περιοδεία των “Γαµπρών για πούληµα”. Να παίξουµε, να κάνουµε τα µπάνια µας, όµορφα και ήρεµα...».
Θα αναρωτιέται κανείς, µετά από τέτοια περιπέτεια υγείας, γιατί δεν κάθισε λίγο, να γεµίσει... µπαταρίες; «∆εν ήθελα να... κρεµάσω τη δουλειά», απαντά ο ίδιος και συνεχίζει: «Θα µε προσέχει πολύ ο θίασος, που ’ναι όλοι καλοί µου φίλοι... Επειτα, θέλω να απολαύσουν και οι... εκτός των τειχών την υπέροχη παράσταση που έφτιαξαν οι Ρέππας και Παπαθανασίου και να γελάσουν µε την καρδιά τους µε τα επί σκηνής δρώµενα!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved