Χριστίνα Ζαντή: «Θα ήθελα κι εγώ να…»
Showbiz

Χριστίνα Ζαντή: «Θα ήθελα κι εγώ να…»

Η Χριστίνα Ζάντη συστήθηκε στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο X-Factor. Η νεαρή τραγουδίστρια μιλάει για τα σχέδιά της, αλλά και τα όνειρά της. 

-Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που για σένα θα ήταν όνειρο ζωής μια συνεργασία μαζί του;

«Ναι.»

- Να φανταστώ ότι θα ήθελες να μάθεις και ποιος;

«(γέλιο) Καλό θα ήταν! Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Πέγκυ Ζήνα, γιατί είναι η τραγουδίστρια που αγαπώ πάρα πολύ στην Ελλάδα. Αν τα πάρουμε κατά σειρά, η Πέγκυ Ζήνα είναι η πρώτη που θα ήθελα να συνεργαστώ -θα ήταν όνειρο να συνεργαστώ μαζί της! Μου αρέσει ως άνθρωπος πρώτα, είναι πάρα πολύ καλή ψυχή, έχει τρομερές φωνητικές ικανότητες, πατάει καλά στην πίστα, ενώ τη βλέπεις και λες ότι είναι γεννημένη τραγουδίστρια. Κυρίως, όμως, μου αρέσει ως άνθρωπος και θα ήθελα να συνεργαστώ με καλούς ανθρώπους» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Θα σε δούμε να επιστρέφεις στη σκηνή του «X-Factor» για τον τελικό, όπως ακούγεται ότι θα γίνει και με άλλα παιδιά;

«Σίγουρα θα έρθω στον τελικό! Θα ήθελα κι εγώ να βρίσκομαι εκεί, είτε τραγουδήσω είτε όχι, γιατί το «X-Factor» είναι κάτι που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα στον τελικό να είμαι εκεί κοντά στα παιδιά και να δω ποιος θα νικήσει. Τους αγάπησα όλους πραγματικά και θέλω να νικήσει ο καλύτερος, οπότε θα ήθελα να είμαι εκεί για να το ζήσω μαζί τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved