Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν υπάρχει καμία νοσταλγία, ούτε και διάθεση σύγκρισης »
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν υπάρχει καμία νοσταλγία, ούτε και διάθεση σύγκρισης »

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή σου στο σόου του ΑΝΤ1, YFSF. 

«Η περίπτωση του να μπεις σε ένα σόου και να υποδυθείς ένα διαφορετικό πρόσωπο κάθε εβδομάδα είναι πολύ κοντά και στο αντικείμενο της τέχνης μου. Αυτό ήταν πολύ προκλητικό για εμένα. Παρακολουθούσα το παιχνίδι και ως θεατής και μου άρεσε πολύ το παιχνίδι των μεταμφιέσεων» τόνισε στην Αγορά.

-Πόσο εύκολο είναι να υποδυθείς κάθε πρόσωπο;

«Κανένα πρόσωπο κατά βάση δεν είναι εύκολο, και η δυσκολία διαπιστώνεται αρχικά στην εμφάνιση. Καθένα έχει τις γωνίες του, τις διαδρομές του, τα σημάδια που μπορείς να πιαστείς. Υπάρχει πίσω μου μια ολόκληρη ομάδα με την οποία μοιράζομαι όλη την προσπάθεια και όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το αρτιότερο αποτέλεσμα.»

- Τον χειμώνα σε είδαμε στο «80s the musical». Η δεκαετία του ’80 στην οποία μεσουράνησες τι γεύση σου έχει αφήσει;

«Η παράσταση είχε τεράστια ανταπόκριση, ο κόσμος την αγάπησε, θυμήθηκε με νοσταλγία εκείνη την εποχή. Ήταν ωραία χρόνια, αλλά περάσανε. Δεν έχω απωθημένα να γυρίσω πίσω σε εκείνη την εποχή. Είναι τόσο έντονη η ενασχόληση μου με το σόου, που δεν έχω χρόνο για ενδοσκοπικές αναζητήσεις του πώς ήμουν και τι έκανα και πού βρισκόμουν μέχρι τώρα.»

-Βλέπεις διαφορές ανάμεσα στον κόσμο της σοουμπίζ τού τότε και του τώρα;

«Ζούμε στην εποχή του ίντερνετ και της τεχνολογικής εξέλιξης. Μου αρέσει πάρα πολύ η εποχή που ζω και δεν βλέπω κάτι που να με ξαφνιάζει και να με εκπλήσσει. Δεν υπάρχει καμία νοσταλγία, ούτε και διάθεση σύγκρισης. Είναι για εμένα μια φυσιολογική πορεία των πραγμάτων. Αυτό που επιθυμώ είναι να συνεχίσω την πορεία μου, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, αλλά και στη μεγάλη οθόνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved