Σταύρος Ξαρχάκος-Ηρώ Σαΐα: «Περιμένουμε με λαχτάρα τα παιδάκια μας» (φωτό)
Showbiz

Σταύρος Ξαρχάκος-Ηρώ Σαΐα: «Περιμένουμε με λαχτάρα τα παιδάκια μας» (φωτό)

Πιο όµορφη από ποτέ ήταν η χαρισµατική τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα στην εξαιρετική συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που δόθηκε πριν από λίγες ηµέρες στο Καλλιμάρμαρο, µε τον σηµαντικό Σταύρο Ξαρχάκο να είναι η «ψυχή» της εκδήλωσης.

Φορώντας ένα µακρύ ηλεκτρίκ φόρεµα, που κάλυπτε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Ηρώ Σαΐα συνεχώς είχε στραµµένη την προσοχή της στον σύζυγό της, που και εκείνος µε τη σειρά του έδειχνε πολύ ευτυχισµένος. Και πώς να µη νιώθουν έτσι όταν περιµένουν σε περίπου πέντε µήνες από τώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους!
Οι δυο τους κατάφεραν για τους πρώτους τέσσερις µήνες της εγκυµοσύνης της τραγουδίστριας να κρατήσουν κρυφό το γλυκό µυστικό τους, όµως αυτό δεν ήταν πλέον δυνατον, όχι µόνο γιατί οι ίδιοι ήθελαν να το µοιραστούν µε τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και γιατί τα πρώτα σηµάδια της κύησης έχουν αρχίσει να είναι ορατά. Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο µεγάλος µουσικοσυνθέτης όσο και η σύζυγός του δεν σκοπεύουν να αναφερθούν δηµόσια στο ευτυχές γεγονός. «∆εν θέλουµε να µιλήσουµε για ένα τόσο ευαίσθητο θέµα», ξεκαθάρισε, σύμφωνα με τη Real σε στενό φιλικό της πρόσωπο η Ηρώ Σαΐα και συνέχισε: «∆εν το έκανε ποτέ ο Σταύρος. Ούτε εγώ. ∆εν µε ενδιαφέρει να εκφράσω δηµόσια το πόσο αγαπώ τον άντρα µου ή να πω για τη χαρά µου. Περιµένουµε µε λαχτάρα τα παιδάκια µας και αυτό αφορά µόνο εµάς».
Είναι γεγονός ότι το ζευγάρι από τότε που είναι µαζί έχει φροντίσει να κρατά µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας την ευτυχία που βιώνει. Είχαν γνωριστεί το 2012 σε συναυλία στην Κύπρο. Εκείνη τότε ήταν πρωτοεµφανιζόµενη, αν και ήδη είχε κερδίσει τον σεβασµό των συναδέλφων της για το ταλέντο της στην υποκριτική και στο τραγούδι. Έχοντας αναδειχθεί µέσα από το µουσικό σχήµα του Σταμάτη Κραουνάκη «Σπείρα-σπείρα», δεν άργησε να καθιερωθεί στον χώρο της µουσικής. Την κατάλληλη στιγµή ήρθε και η γνωριµία µε τον σπουδαίο Σταύρο Ξαρχάκο, µε τον οποίο όµως διαπίστωσαν πως δεν τους έδενε µόνο η µουσική. Η φυσική και πνευµατική έλξη που ένιωσαν από την πρώτη στιγµή της γνωριµίας τους τούς έφερε τόσο κοντά που έγιναν αχώριστοι, όχι µόνο σε καλλιτεχνικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό τον δεσµό τους για παραπάνω από δύο χρόνια, ενώ ποτέ δεν µίλησαν γι’ αυτόν. «Μίλησαν» οι φωτογραφίες του µυστικού γάµου τους τον Απρίλιο του 2015, όταν σε ένα εκκλησάκι στη Βάρκιζα παρουσία µόνο στενών συγγενών -ανάµεσά τους και η κόρη του Σταύρου Ξαρχάκου από προηγούµενο γάµο του, Πανδώρα, η οποία ασχολείται µε το θέατρο και τη σκηνοθεσία- και λίγων φίλων ένωσαν για πάντα τις ζωές τους. Σχεδόν ενάµιση χρόνο µετά, ο σηµαντικός µουσικοσυνθέτης και η 36χρονη σύζυγός του µετρούν τον χρόνο αντίστροφα µέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα δίδυµα µωρά τους, που θα οµορφύνουν τη ζωή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved