Έφη Σαρρή: «Αν δεν βρω κάτι ενδιαφέρον, προτιμώ να μην κάνω τίποτα»
Showbiz

Έφη Σαρρή: «Αν δεν βρω κάτι ενδιαφέρον, προτιμώ να μην κάνω τίποτα»

Για τον λόγο που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να εκφράζεται με τον συγκεκριμένο τρόπο, μέσα δηλαδή από τραγούδια με ιντριγκαδόρικους στίχους, τα οποία σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό ξεφεύγουν από την πεπατημένη της δισκογραφίας που και η ίδια υπηρέτησε για πολλά χρόνια με επιτυχία, εξήγησε η Εφη Σαρρή.

«Είναι ένας τρόπος έκφρασης αυτά τα τραγούδια. Είναι και ένας τρόπος να κάνεις πλάκα. Δεν είναι ούτε μόνο το ένα, ούτε μόνο το άλλο. Πάντως, παρότι δεν τους φαίνεται, είναι δύσκολα τραγούδια. Στην ελληνική δισκογραφία, αυτή τουλάχιστον που έχει απομείνει πλέον, το σχέδιο των τραγουδιών είναι λίγο πολύ κλισαρισμένο. Κανείς, εκτός ενδεχομένως από τους ράπερ, δεν τολμά να εκφραστεί με έναν εναλλακτικό, διαφορετικό τρόπο. Ήθελα λοιπόν να διαφοροποιηθώ, να πω κάτι άλλο. Ξέρετε, κάθε καλλιτέχνης -είτε το παραδέχεται, είτε όχι- βαριέται να κάνει διαρκώς τα ίδια πράγματα, να είναι κλεισμένος σε ένα κουτάκι και να επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Ήθελα να απαλλαγώ από τα κλισέ και τα τετριμμένα», λέει.

Εμφανίζεται με ένα τραγούδι που εξιτάρει το κοινό, σηκώνει τσουνάμι θετικών και αρνητικών αντιδράσεων και ώσπου να πεις Εφη Σαρρή εξαφανίζεται. «Θα το έθετα διαφορετικά. Θα έλεγα πως είμαι απλώς ελεύθερη. Κάνω κάτι μόνο όταν το θέλω και μου αρέσει. Αν δεν βρω κάτι ενδιαφέρον, προτιμώ να μην κάνω τίποτα. Δεν προσπαθώ να υπάρχω στη δημοσιότητα με το έτσι θέλω. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι τόσα χρόνια ο κόσμος με έχει παραδεί», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved