Τζόυς Ευείδη: «Βαριέμαι πολύ τους τεμπέληδες»
Showbiz

Τζόυς Ευείδη: «Βαριέμαι πολύ τους τεμπέληδες»

Για τις φιλίες κι αν έχουν χαθεί οι ρόλοι των φύλων αλλά και ποιες είναι οι αξίες της ζωής που δεν διαπραγματεύεται, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τζόυς Ευείδη.

Πιστεύετε ότι έχουν χαθεί οι ρόλοι των φύλων στις σχέσεις;
«Πιστεύω ότι τα σημερινά παιδιά έχουν στερηθεί πολλά πράγματα που δεν στερηθήκαμε εμείς. Νομίζω η τεχνολογία όσο είναι ευλογία άλλο τόσο είναι τροχοπέδη. Εμείς βγήκαμε στο δρόμο και αντιμετωπίσαμε τη ζωή, τα παιδιά την αντιμετωπίζουν από τον καναπέ. Τη βλέπουν σε εικόνα και σε πληροφορία εμείς τη ζούσαμε στο πετσί μας. Μας έκανε πιο μάγκες, πιο πολεμιστές, μας διαμόρφωνε χαρακτήρα. Τα κορίτσια πάντα ωριμάζανε πιο γρήγορα. Αυτά τα «δεν υπάρχουν άντρες-γυναίκες» τα ακούω βερεσέ. Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας και πώς το διεκδικεί»


Ποιες οι αξίες ζωής που δεν διαπραγματεύεστε;
«Όλα τα διαπραγματεύομαι πλέον. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ πιστός και δοτικός. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι άπιστοι, που κάνουν πίσω, που χάνονται από τη ζωή μου, δεν είναι ειλικρινείς, έχουν δεύτερες σκέψεις. Δεν μπορώ τη βία, τους ανθρώπους που δεν αγαπούν τα ζώα, που δεν έχουν τρόπους και βαριέμαι πολύ και τους τεμπέληδες», λέει στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved