Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το παιδί είναι η μέγιστη μορφή δημιουργίας»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το παιδί είναι η μέγιστη μορφή δημιουργίας»

Πόσο έτοιμη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη να γίνει μητέρα;

«Μετά τα 30 το σκεφτόμουν να αποκτήσω παιδί. Πέρναγε από το μυαλό μου ως ιδέα. Δεν μου το είχα όμως ότι τελικά θα το έκανα. Γιατί είμαι περισσότερο άνθρωπος της θεωρίας απ’ ό,τι της πράξης. Νόμιζα ότι θεωρητικά το ήθελα, αλλά στην πράξη θα το απέφευγα. Ήμουν όμως και πολύ αβέβαιη για το αν θα συναντήσω τον άντρα που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Όχι έναν άντρα για σύντροφο, αλλά έναν πατέρα για το παιδί. Με τον σύντροφο μπορεί κάποια στιγμή να χωρίσεις. Ο πατέρας, όμως, θα είναι δίπλα στο παιδί για μια ζωή, δεν είναι παίξε γέλασε. Ο Παναγιώτης με έκανε να νιώσω ότι θα είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Έχω τον μπαμπά μου, ένα εξαιρετικό ανδρικό πρότυπο, ήθελα το ίδιο να συμβεί και στο παιδί μου.

Ο Παναγιώτης είναι ακομπλεξάριστος, χορτασμένος, βασικές προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος σωστός γονιός. Η διαδικασία του να μεγαλώσεις το παιδί δεν είναι απλή. Σημασία έχει το πώς το μεγαλώνεις, πώς σμιλεύεις αυτόν τον άνθρωπο, το πώς τον βοηθάς να ανακαλύψει τη ζωή. Είναι η μέγιστη μορφή δημιουργίας και ως διαδικασία με ενθουσιάζει πραγματικά», λέει στο Beaute.

Όσο για το αν έχει νιώσει κούραση; «Θα πω ψέματα αν πω ότι δεν έχω βιώσει την απόλυτη αϋπνία! Ο Μάξιμος ήταν πολύ δύσκολος στον ύπνο. Τώρα αρχίζει και φτιάχνει. Ως τον περασμένο Ιανουάριο ήμουν ζόμπι. Παρόλο που από τότε που γεννήθηκε δουλεύω το ένα δέκατο του χρόνου που δούλευα πρώτα. Έχω επιλέξει να κάνω δουλειές διαχειρίσιμες από πλευράς χρόνου. Όχι τόσο για να μην κουράζομαι, όσο για να είμαι μαζί του. Δεν θα ήθελα να φτάσει πέντε χρόνων και ν' αναρωτηθώ "ποιο είναι αυτό το παιδάκι;" Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για τη σχέση μας, αλλά και για τον χαρακτήρα, για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved