Έφη Σαρρή: «Όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μού είχε λείψει η μέρα»
Showbiz

Έφη Σαρρή: «Όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μού είχε λείψει η μέρα»

Σήμερα, έχοντας γευτεί σε γενναίες δόσεις τα ωραία αλλά και τα άσχημα της δουλειάς, την υπερβολική αποθέωση αλλά και τη βάναυση κακοποίηση από τα media, η Εφη Σαρρή ζει μια μάλλον ήσυχη και σίγουρα πιο ξέγνοιαστη συγκριτικά με το παρελθόν ζωή.

«Ζω ήρεμα. Βλέπω περισσότερο τους φίλους μου, τρώω περισσότερο, χωρίς το άγχος αν θα πάρω ένα-δυο κιλά, και γυμνάζομαι όχι μόνο για την καλή εικόνα, αλλά και για την υγεία μου. Ζω τη μέρα. Όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μού είχε λείψει η μέρα. Περνάω ωραία. Και χωρίς την τρομακτική πίεση της δουλειάς την οποία έζησα από τα 17 μου».


Όχι, η Έφη Σαρρή δεν ανήκει στην κατηγορία των μεταμελημένων σταρ που απαξιώνουν τη νύχτα και όσα τους προσέφερε. Τουναντίον. «Αυτό που λένε ότι η νύχτα είναι μεγάλο σχολείο ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Σε ξυπνάει η νύχτα. Ακούγονται διάφορα για τις δουλειές της νύχτας, τα οποία στον μεγαλύτερο βαθμό τους είναι υπερβολές και ακρότητες. Αν έχεις την ωριμότητα και την κρίση, μπορείς να επιβιώσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Τόσα χρόνια στη νύχτα ούτε τσιγάρο ούτε ποτό έβαλα ποτέ στο στόμα μου. Θα σου πω και το άλλο. Όταν κάποια στιγμή αποφάσισα να είμαι υποψήφια βουλευτής, να κάνω δηλαδή μια “πρωινή δουλειά”, διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι της νύχτας είναι πιο καθαροί από τους ανθρώπους της μέρας. Στη νύχτα σού λένε “ναι” ή “όχι” και αυτό ισχύει. Στη μέρα τούς άκουγα όλους να λένε διαρκώς “ναι”, χωρίς φυσικά να το εννοούν και να το τηρούν. Δεν είναι τόσο αθώες οι πρωινές δουλειές, ούτε τόσο καθαροί οι άνθρωποι της μέρας», αποκαλύπτει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved