Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Οι ευθύνες που αφορούν τη δουλειά μου δεν με φοβίζουν»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Οι ευθύνες που αφορούν τη δουλειά μου δεν με φοβίζουν»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε συνέντευξή του μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και το ρίσκο που παίρνει.

Είστε ένας πολύ νέος άνθρωπος και βλέπουμε ότι παίρνετε ευθύνες στη δουλειά σας. Σας φοβίζει καθόλου αυτό;

Καθόλου. Οι ευθύνες που αφορούν τη δουλειά μου δεν με φοβίζουν. Μόνο όταν μπλέκουν τα οικονομικά μέσο αγχώνομαι. Δεν με φοβίζει βασικά τίποτα στη ζωή μου. Ούτε καν ο θάνατος δεν με φοβίζει... Δηλαδή, μου αρέσει πολύ να ρισκάρω, έτσι είμαι από τη φύση μου. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα, γι' αυτό και πιθανόν θέλησα να γίνω ηθοποιός και να ασχοληθώ με την τέχνη, κατά έναν τρόπο. Γιατί κάτι με τρώει, κάτι συμβαίνει μέσα μου το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω. Μου αρέσει να διαμορφώνω τίς συνθήκες της δουλειάς μου. Είχε αρχίσει να μη μου φτάνει μόνο να μου προτείνουν νέα πράγματα, προκειμένου να έχω να διαλέξω, θέλησα να δημιουργήσω ακριβώς τις συνθήκες που θέλω...

Αυτό τον καιρό πρωταγωνιστείτε στο «Ιώβ» μία παράσταση γεμάτη συναίσθημα...

Ναι, έτσι θα έλεγα. Σε τέτοιες παραστάσεις μου αρέσει να είμαι. Να υπάρχει συναίσθημα και για τον ηθοποιό, που θα μπορεί να δουλέψει εποικοδομητικά και δημιουργικά, αλλά αυτό το συναίσθημα να μεταδίδεται και στον θεατή.

Τι είδους «δαχτυλίδι» είναι, λοιπόν, το Ring;

Μπορεί να είναι και παλαίστρα... Είναι διττή η σημασία του. Είναι ένα θεατρικό έργο της Λεονόρ Κονφινό, μιας νεαρής ηλικιακά Γαλλίδας συγγραφέως. Ασχολείται με τον έρωτα. Παίρνει το αρσενικό και το θηλυκό από τον Αδάμ και την Εύα και μέσα από 18 ιστορίες με έναν μαγικό τρόπο σχολιάζει κάθε πλευρά και πτυχή του έρωτα.

Μπορεί να αναλυθεί ο έρωτας;

Δεν νομίζω ότι μπορεί να αναλυθεί. Προσπάθειες ανάλυσης γίνονται πάντα και μας αρέσουν οι προσπάθειες ανάλυσης. Ανάλυση κανονική σε τέτοια θέματα ποτέ δεν γίνεται. Και λύσεις δεν βρίσκονται ή μπορεί και να μη θέλουμε να βρούμε λύση. Γιατί είναι μαγικό συναίσθημα ο έρωτας. Νομίζω ότι δεν έχει λογική εξήγηση... Νιώθουμε όλοι την ανάγκη να πιούμε νερό ή να φάμε. Νομίζω ότι αντίστοιχα στο πνευματικό κομμάτι ο έρωτας είναι τροφή για τον οργανισμό μας που είναι απαραίτητη. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε νιώσει ερωτευμένοι..

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved