Μαίρη Μηλιαρέση: «Αισθάνομαι δικαιωμένη για το παιδί μου»
Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: «Αισθάνομαι δικαιωμένη για το παιδί μου»

Η Μαίρη Μηλιαρέση με τη κόρη της Σοφίνα μίλησαν για τη σχέση τους και αν η παρουσιάστρια σκέφτεται να παντρευτεί ξανά.

Πώς το κατάφερες όλο αυτό; Παράτησες την καριέρα σου για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Πώς αισθάνεσαι τώρα που αυτό το παιδί λέει τα λόγια που είπες εσύ;

Μαίρη: Αισθάνομαι δικαιωμένη και υπογράφω πως το παιδί μου, με τον τρόπο που έχει μεγαλώσει, όχι με τα λόγια που είπα αλλά με όσα έχει δει να γίνονται στην πράξη, δεν πρόκειται να ψωνιστεί ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θεωρώ πως έκανα κάτι περισσότερο από κάθε εργαζόμενο άνθρωπο. Έκανα πολλές δουλειές, ακόμα και τώρα προσπαθώ να επιβιώσω δουλεύοντας. Δεν έχω εκμεταλλευτεί ούτε μια εμφάνιση για να βγω σέξι φωτογραφίες, κάτι που κάποτε θα μπορούσα να κάνω. Το ίδιο θα κάνει και η μικρή. Δεν την βλέπω να έχει θέμα. Δεν την φοβάμαι καθόλου.

Σοφίνα: Θέλω να πω στον κόσμο που επειδή δεν με ξέρει καλά, παρά μόνο από την στιγμή που τραγούδησα στην σκηνή και την εκπομπή που έκανα, πως αυτά είναι πιο φτιαχτά από την ζωή που κάνω στην καθημερινότητα μου. Ελπίζω στο μέλλον να μην φανεί μόνο η εικόνα του βαψίματος. Θέλω να μπορέσω να δείξω πώς είμαι στην καθημερινή μου ζωή.

-Με την μαμά τσακώνεστε;

Σοφίνα: Εντάξει... Σαν άνθρωποι κι εμείς... Μάνα και κόρη γίνεται να μην τσακώνονται; Και στην τελική ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορεί ένα παιδί να βγάλει την πίεση και τα νεύρα του, χωρίς να χαλάσει η σχέση, είναι η μάνα του. Ο πιο κοντινός άνθρωπος είναι η μαμά.

-Υπάρχει κάποιο φλερτ τώρα;

Σοφίνα: Όχι. Το φλερτ είναι στην πραγματική ζωή και την καθημερινότητα μου.

-Πώς είναι το φλερτ των αγοριών τώρα με την δημοσιότητα; Καλύτερο;

Σοφίνα: Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω βγει και πολύ τελευταία. Με τις πρόβες και το «Χ-factor» δεν είχα βγει από το σπίτι μου. Δεν ξέρω αν με γνωρίζει ο κόσμος έξω.

-Η μαμά φλερτάρει; Θα την αφήσεις να παντρευτεί αν το θελήσει;

Σοφίνα: Ό,τι θέλει ας κάνει στη ζωή της. Τώρα που κι εγώ πια μεγάλωσα, δεν είμαι όλη την μέρα σπίτι και δεν θα μου φανεί περίεργο να μην είμαι μόνη με τη μαμά, αλλά να υπάρχει και κάποιος άλλος μέσα στο σπίτι, τώρα που πια δεν είμαστε τόσο. προσκολλημένες, ας κάνει ό,τι θέλει.

-Τώρα που μεγαλώνει η Σοφίνα, Μαίρη το σκέφτεσαι να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου;

Μαίρη: Για να το σκεφτείς, θα πρέπει να σου έχει τύχει κάτι. Κι είμαι τόσο πλήρης και ήρεμη που δεν θέλω μπελάδες για να είμαι ειλικρινής.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved