Βάσια Τριφύλλη: «Θα τους βόλευε πάρα πολύ να έχω πεθάνει…»
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: «Θα τους βόλευε πάρα πολύ να έχω πεθάνει…»

Υπάρχουν θέματα που «κυνηγάνε» την Βάσια Τριφύλλη κι εξακολουθούν και «πουλάνε», όπως η περιπέτεια της υγείας της και το ότι δεν απέκτησε βιολογικό παιδί.

«Σημαίνει κάτι που δεν το έχουν καταλάβει, κυρίως εγώ... Ο κόσμος με αγαπάει ακόμα, του λείπω πάρα πολύ και το βλέπω με την εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά» που του έχει μείνει ένα παράπονο «Γιατί αυτή τη γυναίκα την αποσύρανε;». Μου κάνανε απόσυρση κανονική, θα τους βόλευε πάρα πολύ να έχω πεθάνει» τόνισε στο Λοιπόν.

- Γιατί το λες αυτό, είναι πολύ σκληρό.

«Το πιστεύω ακράδαντα. Όπως μιλάω ειλικρινά για όλους, μιλάω και για τον εαυτό μου. θεωρούμαι επικίνδυνη, ίσως φταίει η ειλικρίνεια. Το «Ραντεβού στα τυφλά» δεν μου το πρότειναν ποτέ. Βλέπω τώρα το Μαρκούλη μου (Μάρκος Σεφερλής), ο οποίος πάει πάρα πολύ καλά, ανοίγει το σακάκι του πάρα πολύ ωραία, δεν τολμάει ακόμα να κάνει: «Αααχ!!!», αλλά κατά τ' άλλα...Τι να πω τώρα; Δεν είναι το «Ραντεβού....» που έκανα εγώ, καμία σχέση, η εκπομπή έχει αλλάξει. Ακόμα δεν παραδέχονται ότι το «Ραντεβού στα τυφλά» τότε μ' εμένα έκανε 98% τηλεθέαση, λένε ότι είναι ψέματα. Τι να κάνω;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved