Πιλάτος Κουνατίδης: «Οι δικοί μου γενικά είναι ήρωες κρυφοί»
Showbiz

Πιλάτος Κουνατίδης: «Οι δικοί μου γενικά είναι ήρωες κρυφοί»

Μπορεί o Πιλάτος Κουνατίδης να αποχώρησε από το «X-Factor», αλλά την ίδια στιγμή αποδέχθηκε μία συνεργασία.

«Ναι, είναι μεγάλη μου τιμή που τα πρώτα μου βήματα είναι μαζί με τον κύριο Σάκη Ρουβά και μακάρι να πάει πάρα πολύ καλά η συνεργασία μας και να αρέσει στον κόσμο» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ποια ήταν για σένα η πιο ευχάριστη στιγμή που θα θυμάσαι για πάντα από το «X-Factor»;

«Η στιγμή που πέρασα στα live shows, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Το chair challenge ήταν η μεγαλύτερη μου στιγμή πιστεύω, ήταν η στιγμή εκείνη που ένιωσα πως έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα.»

- Γράφεις και μόνος σου κομμάτια;

«Όταν βρίσκομαι σε ωραίες στιγμές, ναι, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω φτιάξει ποτέ ολοκληρωμένα. Τα φτιάχνω και μετά... τα πετάω ξανά!»

-Οπότε, για το ξεκίνημα σου θα προτιμούσες το τραγούδι που θα ερμηνεύσεις να το έχει γράψει κάποιος άλλος;

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αυτό θα το δω στην πορεία. Θα ακούσουμε τη μουσική και θα κανονίσουμε, δεν ξέρω. Είμαι ανοιχτός.»

- Όταν τελείωσε το live, τι σου είπε η coach σου, η Πέγκυ Ζήνα;

«Μην αγχώνεσαι, Πιλάτε. Στενοχωρηθήκαμε, δεν το περιμέναμε, οι πόρτες τώρα ανοίγουν!».

-Τα παιδιά τι σου είπαν όταν χαιρετηθήκατε;

«Εγώ εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να μιλήσω πραγματικά, όπως και οι φίλοι μου, γιατί με Όλα τα παιδιά δεθήκαμε. Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη τη στιγμή, ήταν σαν να ήμουν ναρκωμένος, δηλαδή ήταν σαν να σε κοιτούσα και να μη σε κοιτούσα ταυτόχρονα.»

- Οι δικοί σου άνθρωποι τι σου είπαν για τις εμφανίσεις σου;

«Οι δικοί μου γενικά είναι ήρωες κρυφοί. Όπως κάθε παιδί έχει τους γονείς του, ο ένας τσιρίζει, ο άλλος έρχεται εκεί, οι δικοί μου είναι κρυφοί ήρωες. Μου λένε, δηλαδή, το «μπράβο» τους, το «μπράβο, αγόρι μου, συνέχισε δυνατά και να προσέχεις». Δεν μου λένε κάτι άλλο, για να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, δεν θέλουν όμως ούτε και να λυπηθώ πάρα πολύ. Δεν θέλω να τους βάζω μέσα σε αυτό, γιατί οποιοδήποτε άγχος, άμα τους το μεταφέρω -παιδί τους είμαι-, θα αρχίσουν να στεναχωριούνται και δεν το θέλω. Οπότε, τους έλεγα πάντα ότι είμαι καλά για να είναι ήσυχοι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved