Ποιος νέος star του τραγουδιού είναι κολλητός του Ιαν Στρατή;
Showbiz

Ποιος νέος star του τραγουδιού είναι κολλητός του Ιαν Στρατή;

Αυτό σίγουρα δεν το ξέρατε! Το κοινό γνώρισε και αγάπησε τον Ίαν Στρατή μέσα από το Χ Factor. Τον στήριξε με την ψήφο του και τον έστειλε μάλιστα στον τελικό. Ποιος νέος star του τραγουδιού είναι κολλητός του τραγουδιστή;

«Παρακολουθώ το X-Factor καθώς συμμετέχει ο Ιαν Στρατής, ο οποίος είναι κολλητός μου. Πα πέντε χρόνια είχαμε μαζί συγκρότημα» είπε στο People ο Arva.

Απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις όμως που αφορούσαν την τελευταία φορά που…

-Έκανες μια καλή πράξη; «Πριν από μερικές μέρες, την ώρα που έβγαινα από το γυμναστήριο, είδα μια ηλικιωμένη να κρατάει ψώνια από το σούπερ μάρκετ και τη βοήθησα να περάσει το πεζοδρόμιο.»

-Διασκέδασες με τον μπαμπά σου; «Πριν από ένα μήνα, στο πάρτι γενεθλίων της θείας μου. Είχαμε μαζευτεί στο σπίτι της συγγενείς και φίλοι και το διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Περάσαμε τέλεια!»

-Έκανες ένα κομπλιμέντο; «Στην Ελένη Φουρέιρα, την περασμένη Τρίτη, στα ΜΑΟ ΥΜΑ. Ήταν πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί.»

-Έστειλες ένα λάθος μήνυμα; «Πριν από λίγες μέρες. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε ένα σκηνοθέτη και τελικά το έστειλα σε ένα φίλο μου.»

-Μαγείρεψες για σύντροφο σου;

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε. Θυμάμαι είχα φτιάξει μπριζόλες στο φούρνο. Μου αρέσει η μαγειρική και όταν έχω χρόνο, όλο και κάτι φτιάχνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved